172 cm 68 kg 13 életév. (f/13 alapból macis alkat) Enyhe túlsúly?
Figyelt kérdés
vagy ez még a túlsúlyos kategória ?2010. szept. 12. 09:27
1/5 anonim válasza:
Mivel 13 éves vagy, ez bőven elmegy, még nőni fog és a szervezeted egalizálja a súlyod, az arányokat, ha egészségesen táplálkozol, megfelelően mozogsz. Fogyókúra eszedbe se jusson, egy fejlődésben lévő szervezetet az csak összezavar.
Tehát: egészséges táplálkozás, mozgás.
2/5 anonim válasza:
Én is pont ilyen magas vagyok (sajnos), mint te, 61-62 kilóval. Én pont jónak érzem magam.
15/f
3/5 anonim válasza:
Nem vagy túlsúlyos. Inkább sportolj, hogy izmos legyél, mert ezek szerint nem vagy az. Majd ha 68kg izmod lesz, tetszeni fog.
4/5 anonim válasza:
Még csak most kezdesz majd megnyúlni és az a pár kg plusz szépen el fog tűnni.
5/5 A kérdező kommentje:
köszi mindnekinek.
de az orvosom azt mondta
hogy verseny súlyba legyek 62 kilónak kéne lennem
azta 6 kilót vaahogy csak leszedem
akkor nem fogyózok csak egészséges leszek.
(modjuk szeintem ez meg van naponta minimum 5 gyümölcs vagy zöldség félét eszek.)
a mozgás is kezd kialakúlni futás zenére tánc úszás...
üdv.
2010. szept. 19. 15:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!