26 hkm vagyok és ma voltam terheléses vércukor mérése, ahol ugye cukros vizet kellett inni. Előző napokban sokkal többet mozgott a baba mint a mai nap folyamán. Befolyásolja a babát cukros víz vagy ennek nincs köze hozzá?
talán.,egyes babát bepörget rendesen ez a cukormennyiség,
vkit nem.
Persze.. Nekem is kb 26-28 héten volt, h mintha kevesebbett mozgott volna.
De számold azt is, h egyre nagyobb és kevesebb helye van mocorogni :)
Én bementem a dokihoz, h nézzen meg, nincs e baj.
Vicces, mert épp hogy leültem és vártam az orvosra az előtérben hullámzott egy nagyot a hasam :)
De amúgy az is befolyásolja, h a nap nagy részét átalussza és az is amiket már előttem írtak... :)
A cukor alapvetően felpörgeti, de egyrészt ez változhat, másrészt lehet, hogy amikor megittad nem azzal voltál elfoglalva, és észre se vetted, hogy ficánkol, utána meg pont azért, mert jól kificánkolta magát, a nap többi részében pihent.
Egyébként nekem pár napja kevesebbet mocorog, egyértelműen mióta ilyen hülye időjárás van... hozzáteszem, az apja is végig pihizte a hétvégét, pedig sose szokta... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!