Mennyi ideig kell bent maradni a kórházban szülés után?
Figyelt kérdés
Azt mondják a mi kórházunkban három nap, a szülés az elsőnek számít. Valószínűleg beindítják szerdán, ha délutánra születik meg, pénteken már hazaengednek, vagy csak szombaton?
2013. márc. 18. 18:15
1/10 anonim válasza:
a szülés napja a 0. nap, ha minden rendben mindkettótökkel, akkor a 3. hazamehettek
2013. márc. 18. 18:17
2/10 anonim válasza:
Inkább szombaton. Mert kicsi a valószínűsége hogy szerdán indítják és már reggel megszületik. El kell telni a szüléstől 72 órának!
2013. márc. 18. 18:18
3/10 anonim válasza:
Ezt kórháza válogatja.
Ahol én szültem, a szülés után 72 órával, császár esetén 96- tal lhetett haza menni. De szerintem, ha 3 nap, akkor csak szombat,
2013. márc. 18. 18:18
4/10 anonim válasza:
Függ attól is, h besárgul e a pici vagy sem.. ha nem és minden rendben van veled is, vele is, nincs nagy súlyveszteség (a születési súlyának 10%-át normális ha veszti), akkor 3 nap.
Amúgy ha nagy a súlyvesztése (nem tud szopizni, nem indul a tej be, akkor még plussz 1 napot rászámolhatnak.)
2013. márc. 18. 18:24
5/10 anonim válasza:
Ez a szülés fajtájától, az anyuka és baba állapotától vagy a kórház szabályzatától is függ.
Nálunk természetes szülésnél 4 napot kell kórházban lenni, császáros szülés esetén 1 hetet.
Ha gond van a picivel, akkor van, hogy még tovább is bent kell maradni.
De nálad, ha minden rendben lesz is, szerdán megvan a szülés, akkor is inkább szombat.
2013. márc. 18. 18:37
6/10 anonim válasza:
Nálunk úgy csinálják, hogy a babának legalább a 3 napot be kell töltenie, és délután engednek haza.Szóval, ha valaki este 8kor szül, az 4 éjszakát marad. Én csütörtökön szültem este, vasárnap délután engedtek ki.
2013. márc. 18. 18:40
7/10 anonim válasza:
Császáros voltam, a szülés után 72 óra, pénteken éjjel 1 kor született és hétfőn reggel nyolckor jöttünk is haza. Pénteken volt 3 hete:-)
2013. márc. 18. 19:07
8/10 Baranka válasza:
Én péntek délután szültem kedden délelőtt jöhettünk haza. Hétfőn jöhettünk volna haza, de a gyerekorvos kért egy vizelet vizsgálatot a csajszimnál, mert nagyon határ esett volt (36+5 napra született 2700 grammal )
2013. márc. 19. 08:36
9/10 anonim válasza:
Minimum 3 nap. Legkorábban szombaton mehettek haza, ha szerda du. szülsz meg.
2013. márc. 19. 12:28
10/10 anonim válasza:
Mi szerdán délben szültünk, a baba besárgult, most úgy néz ki csak hétfőn mehetünk haza.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!