Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Anyasági támogatáshoz tényleg...

Anyasági támogatáshoz tényleg a szülés után a kórházban adnak igazolást?

Figyelt kérdés

A szülést követően a kórházban adnak egy papírt, amin igazolják, hogy megjelentem legalább 4x terhesgondozáson, és akkor lehet majd benyújtani a kormányablaknál?

Így van ez?

SOTE II.-n hogy működik?

2013. febr. 14. 05:52
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia! Én nem ott szültem de igen a kórházban adták oda a zárójelentéssel együtt. További szép babavárást és könnyű szülést kívánok:-)
2013. febr. 14. 06:12
 2/4 anonim ***** válasza:

Én Decemberben szültem, ügyeleten.Magyarul nem volt orvosom a kórházban.Úgy hogy én nem kaptam meg a zárójelentéssel a papírt.Azt mondták hogy vissza kell mennem ahhoz aki a terhesgondozást csinálta.Mivel ez elég lehetetlennek tűnt nekem, mivel nincs autónk, meg semmink hogy ez pikk-pakk meglegyen (a fiam meg az első pár hétben szinte folyamatosan cicin volt), és SZTK-ba tudjuk milyen várakozások vannak, ezért felhívtam a védőnőt, hogy tud-e nekem ilyen igazolást adni?Szerencsére tudott.Első látogatáskor ki is hozta, és ezt is elfogadta az Államkincstár.

Szóval ha nincs orvosod a kórházban ahol szülsz, akkor nem kapod meg az igazolást.

2013. febr. 14. 07:11
 3/4 anonim ***** válasza:
Igen, Sote 2n igy van. De meg kell varnod a baba taj kartyajat is.
2013. febr. 14. 07:12
 4/4 anonim ***** válasza:
Igen.De néha elfelejtik, szólni kell!
2013. febr. 14. 07:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!