Aki nem védett toxoplazma ellen, hogy vészelte át ezeket a hónapokat? És aki közben megfertőződött?
Szia!
Dettó ugyanez a helyzetem mint neked! Habár én tudtam, hogy még nem estem át toxoplazma fertőzésen, tehát kerülöm a macskákat mióta terhes vagyok. Szerintem ne aggódj! Ha eddig nem kaptuk el, ezután se fogjuk!
Nagyon ki vagyok ettől a toxoplazma mizériától:-(
Nekem soha nem volt macskám mégis pozitív lett a tesztem. Viszont csak az egyik panelt csinálták meg, így nem tudom, hogy ez védettséget jelent-e vagy friss fertőzést. A doki letojja, senki nem foglalkozik vele, én meg rágom a kefét. Holnap megyek fizetős laborba, ahol majd kiderül hogy mi van.
Én holnap megyek laborba.De az első eredményre is 2hónapot vártam,mert a védőnő annyit se tett meg,h.mikor megkapta felhívjon és figyelmeztessen.
Már a kezdetektől páromé az alom mizéria,szal ki nem rakjuk őket(meg is döglenének 1nap alatt),de a tisztaságra figyelünk.Mi legalábbis,mert anyósom az magasról tesz mindenre.A macskáktól való fertőzéstől kevésbé félek mint attól amit ő művel. :-(
szia. Én tavaly előtt teherbe estem, sajnos 13 hetesen elvesztettük a picikénket. a műtét után kaptam meg a véreredményemet, amelyen kiderült hogy friss fertőzött vagyok. betudtam a számomra tragédiát ennek........
rá pont egy évre ismét teherbe estem . az akkori fertőzésre beszedtem a gyógyszert, és a mostani terhességemnek úgy indultam hogy már átestem és minden ok. De nem... okt-ben kiderült hogy ismét friss fertőzött vagyok. Totál kiborultam, és sokat sírtam, hogy miért pont én és ez hogy lehet. Kaptam rá gyógyszert, ( Rovamicine) napi 3*2 szedek és eddig minden ok. A doki szerint még szülés után is szednem kell, mert ez egy elég nehéz gyógyulási és tisztulási folyamat. Hála istennek minden ok, most 28 hétben járok.
nekem sem volt sem macskám sem kutyám, de úgy látszik nem válogat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!