Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen kenőcs jó a csíkok...

Milyen kenőcs jó a csíkok kialakulása ellen?

Figyelt kérdés

Milyen krémmel kenjem a pocakom, hogy ne legyen csíkos? Megelőzhető, vagy kizárólag a genetikán múlik? Aki kente, mi vált be? És mi nem? Az is érdekelne.

Köszönöm.

2013. márc. 14. 14:36
 1/6 anonim ***** válasza:
Kizárólag a genetikán múlik sajnos! Mondhat akárki akármit, kenheted drágábbnál, drágább krémekkel, semmi nem tudja megelőzni! Enyhíteni a pirosságot, és segíteni a bőr rugalmasságán a mindennapos hidratálással lehet, de azt tényleg minden nap akár többször is, valamilyen zsíros krémmel! Én a baba kakaóvajas testápolóját használom és már mintha nem lennének olyan pirosak, és lilák...
2013. márc. 14. 14:39
 2/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Én a 6. héttől kenem MINDEN NAP a dm-ben kapható Babalove Mama Massage Creme-mel és ha majd jobban nyúlik a bőröm és melegebb lesz az idő, akkor majd 2x fogom kenni. Azt olvastam, hogy szülés után is fontos kenni még hetekig!

Nekem eddig nem látszik semmilyen csík (igaz, sosem voltam narancsbőrre hajlamos sem) és linea negra-m sincs.

[link]

2013. márc. 14. 14:40
 3/6 anonim ***** válasza:
Sima egyszerű, mezei zsíros "noname" krém. Tökéletes, és rugalmassá tette a bőröm. Este kenjük csak be, és nem vagyok csíkos egyáltalán, bár szerintem is genetika, mert anyu is kente anno, mégis van 1 pár csíkja...
2013. márc. 14. 14:41
 4/6 anonim ***** válasza:
Én egész végig kentem Milupa krémmel csíkok ellen, terhességem 36.hetéig semmi nem volt, aztán lett 1-2 pici csík, de szülés után látszott jobban, hogy azért lettek csíkok.Úgyhogy valamennyit biztosan ért, hogy kentem, de nem sokat.Mostmár azért halványodtak a csíkok.
2013. márc. 14. 14:49
 5/6 frászkarikaborsó ***** válasza:
csak a végén kentem shea vajjal esténként, és nem lettem csíkos. De szerintem az is benne van hogy én rengeteg folyadékot ittam, napi 3-4 litert.
2013. márc. 14. 15:13
 6/6 anonim ***** válasza:
Én bizonyíthatom, hogy nem csak a genetikán múlik! Lánykoromban minden pár kilós hízásnál-fogyásnál tele lettem csíkokkal. Terhességeim alatt kentem végig a pocimat (naponta 2x), és egy csíkom sem lett, pedig mindig 14-17 kiló között híztam. Nekem az AVON stria elleni kréme vált be, most pedig egy ideje Babylove Mama krémet használok, ez is jónak tűnik.
2013. márc. 14. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!