Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Holnap jön a védőnő. Mire...

Holnap jön a védőnő. Mire számítsak? 32hkm

Figyelt kérdés
2013. márc. 18. 11:04
 1/9 anonim ***** válasza:
Semmi különös. Miért tartasz tőle?
2013. márc. 18. 11:06
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem tartok tőle, csak kíváncsi vagyok, mit néz stb.
2013. márc. 18. 11:08
 3/9 anonim ***** válasza:

[link]

7. oldal táján van ilyenről szó benne. Csak körül néz, milyenek az életkörülmények, ilyesmi.

2013. márc. 18. 11:19
 4/9 anonim ***** válasza:
Nálunk körül sem nézett. Leültünk a konyhában, lediktálta, hogy mit kell venni a babának és elment.
2013. márc. 18. 11:37
 5/9 anonim ***** válasza:
Nálunk kitöltött egy tesztet, hogy van-e víz, villany stb a bevezetve a lakásba, megnézte hogy hány szoba van, hol fog várhatóan aludni a baba és kb ennyi volt.
2013. márc. 18. 12:55
 6/9 anonim ***** válasza:

Igazából előírás, hogy X alkalommal házhoz kell mennie a védőnőnek. Akkor van jelentősége, ha pl. falun, vagy igazán rossz körülmények között él a kismama. Ott állhat fenn annak a lehetősége, hogy nincs gáz, víz, villany bevezetve a lakásba.

Sztem neki ezt kell vizsgálni, illetve, ha a lakás piszkos, rendezetlen, az alapvető dolgok nem adottak, akkor azt jelentenie kell.

Ezt leszámítva ugyanolyan látogatásra számíthatsz, mint mikor Te mentél hozzá (súlyellenőrzés, vérnyomásmérés stb..).

2013. márc. 18. 13:56
 7/9 anonim ***** válasza:
Azt nézi, hogy van-e áram/fűtés/víz, nem szaladgálnak csótányok a konyhában és nem lehet-e allergiás rohamot kapni a penésztől, szóval nem kell aggódni :)
2013. márc. 18. 14:50
 8/9 anonim ***** válasza:
Nálunk pont felújítás volt amikor jött. Tulajdonképpen nem "látott" semmit a lakásunkból. Járólap, csempe még dobozban, festve sehol. Kicsit körbemutogattam a lakást, mit hova tervezünk, megkérdezte hogy érzem magam, aztán elment. Akkor még azt hittük, hogy a baba érkezése előtt költözhetünk. Hát nem így lett. :( Most anyóséknál vagyunk, csak 1x volt, amikor hazajöttünk a kórházból. A kisfiam már 6 hónapos.
2013. márc. 18. 15:12
 9/9 frászkarikaborsó ***** válasza:
Nálunk is felújítás volt, nem szólt semmit, pedig a gyerekszoba épp egy kész romhalmaz volt. Igazából nem is mondott semmi értelmeset, mindent a netről vadásztam össze, hogy miket kell / érdemes venni.
2013. márc. 18. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!