Szerintetek lesz valami baj ha a 30. héttől nem szedem tovább az Elevitet? Vagy biztosabb ha végig szedem?
Semmi baj nem lesz. Én mondjuk heti 1-2-t szedek. Biztos ami biztos alapon :) Fiammal is így csináltam és NEM lett óriás bébi. Sőt, egyik barátnőm végig szedte minden nap, 3500 gr volt a lánya, most szült egy másik barátnőm múlt héten, az elején szedte csak és 4300 gr lett a babája.
Amúgy eznem bizonyított, hogy nagyok lesznek tőle.
A másik, meg hogy jön a jó idő, a D-vitaminforrása, valamint jönnek a friss gyümölcsök, zöldségek lassan, ha azt eszed akkor baj nem lehet.
En utolso honapban hagytam abba a Femibiont. Az utolso vérképem nagyon rossz lett, vashiányos lettem. Addig minden eredményem tokéletes volt. Kaptam vastablettát. Megszuletett a kicsi és a 6. hét korul vettek tole vért és szintén szornyen vashiányos volt. 2 hétig minden másnap injekciót kapott. 2 éves koráig minden nap B vitamin tablettát kellett neki adni + 2x5 csepp Maltofert. Hála Istennek most abba hagyhattuk, mostanra javult a vérképe. Szerintem befolyásolta, hogy abbahagytam a vitamint, hiszen addig semmi gond nem volt.
Most 8 hetes terhes vagyok a másodikkal. Megfogadtam, hogy még szoptatás alatt is fogom szedni.
Lehet, hogy csak véletetlen egybeesés volt, de ki tudja. Remélem ezt a hercehurcát ki fogom tudni kuszobolni.
Nem tudok egyértelmu választ adni neked erre, mindenkinek saját magának kell ezt eldontenie, de velem ez tortént.
12-es vagyok!
Akkor a te dontésed
Csak folsavat szedtem, semmi mást. Figyeltem,hogy mit eszem, hogy változatos legyen, hogy legyen benne gyümölcs, zöldség, hal stb.
A dokim többször kért teljes vérképet, ahol minden eredményem tökéletes volt, a fiam is normál súllyal született!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!