Manoka003 kérdése:

Létezhet ilyen?

Figyelt kérdés

4 napja késik csináltam tesztet ,de az negatív lett . Lehet,hogy nem mutatja ki ,de mégis jön a baba?

vagy valami más áll a háttérbe ?

2013. márc. 18. 08:47
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem a nemvárt után 6 nappal mutatott csak pozitívat a teszt.
2013. márc. 18. 08:53
 2/8 anonim ***** válasza:
Erre hogy tudnánk válaszolni? Nem tudunk rólad semmit. Lehet valamilyen vírusos megbetegedés, fertőzés, felfázás...stb...Ezer oka lehet, persze lehetsz terhes is, vagy nem!
2013. márc. 18. 08:53
 3/8 A kérdező kommentje:

beteg nem vagyok , felfázva se vagyok

azért raktam fel a kérdést hátha járt igy valaki

2013. márc. 18. 08:57
 4/8 anonim ***** válasza:
mindig lesz, aki járt már így, olyan is, akinek meg már jóóóóval előtt pozi lett, ezért felesleges kérdezni, ugyanott leszel a válaszok után:) másfajta tesztet csinálj mondjuk holnap, reggeli pisiből. ha nem jön meg, de negatív, akkor még várj egy-két napot, ha semmi, akkor meg kérdezz rá a dokinál.
2013. márc. 18. 09:06
 5/8 anonim ***** válasza:
Első terhességemnél 9 nap késés után lett először pozitív. Szóval még bármi lehet!
2013. márc. 18. 09:26
 6/8 anonim ***** válasza:
Persze, simán lehet, hogy nem középidőben fogant meg.
2013. márc. 18. 09:36
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem amikor kimaradt, akkor rá 3 és 5 napra is teszteltem és mindkettőnél (más-más tesztet használva) halvány volt a második csík, de ott volt. Ahogy nő a HCG szint, annál erősebben kell hogy látszódjon a 2. csík. Valakinél csak a menstruáció kimaradása után 1 héttel, úgyhogy tesztelj 3 nap múlva is.
2013. márc. 18. 13:45
 8/8 frászkarikaborsó ***** válasza:
Lehet hogy később volt peteérésed, vagy nem volt. Ha az előbbi a helyzet, akkor később is teherbe eshettél, amit még nem mutat ki a teszt. Ha utóbbi, akkor kimaradhat egy vérzés vagy hosszabb lesz a ciklus, de meg fog jönni.
2013. márc. 18. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!