Kismama gatya, melyik nézz ki jobban?
Figyelt kérdés
7 hónapos kismama vagyok , és már nem jönnek rám a farmerjaim , se a melegítőim !
4 gatyát kinéztem de nem tudom melyiket válasszam!
2013. márc. 17. 15:48
1/16 anonim válasza:
Az elsőre semmiképpen, a másodikat, meg a negyediket vennem meg, hogy legyen váltás, és ne mindig ugyan abban legyek.
27 hetes vagyok, én egy szürkét, egy barnát, és egy farit vettem.
3/16 anonim válasza:
Második, ha nem vagy vastagabb alkat:)
5/16 A kérdező kommentje:
60 kg vagyok , ugy , hogy 10 kg híztam !
2013. márc. 17. 15:58
6/16 anonim válasza:
Az elsőre semmiképpen, a másodikat, meg a negyediket vennem meg, hogy legyen váltás, és ne mindig ugyan abban legyek.
27 hetes vagyok, én egy szürkét, egy barnát, és egy farit vettem.
7/16 anonim válasza:
Nekem az első és a negyedik tetszik, de én ilyen "feketés" vagyok:). Ha te inkább sportos kismama vagy, akkor válassz egy farmert is:). Bár így belegondolva én egy elegánsabbat(1 és 4) és egy farost választanék, hogy tényleg minden "alkalomra" legyen egy csinos nadrágom:).
8/16 anonim válasza:
nekem a 4-essel csak az a bajom, hogy nincs bandázsa.
bár én fázós voltam és kellett, hogy valami védje pluszban a derekamat.
és igen, jó ha kettő van :)
az 1-es és 3-as
10/16 anonim válasza:
Nekem a fekete , mert az mindenhez jó. De a 3 ik is jó, mert a farmer is jó mindenhez, de szerintem az túl feszes és comban esetleg kényelmetlen lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!