Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kiütések jöttek ki 1-2 napja...

Kiütések jöttek ki 1-2 napja a karomon és egyre több van, allergia lenne? 20 hkm

Figyelt kérdés

Van valamilyen allergiám, de gyerekkoromban nem sikerült kideríteni, hogy mire, de az akkor sokkal súlyosabban jelentkezett! Egész testem beleértve a nyelvemet is, mindenem feldagadt, kiütéses volt, elájultam, belázasodtam stb..

Most csak a karomon jött ki, de gondoltam már himlőre is, mert a párom munkatárainak a gyerekeik pont most esnek át rajta, de én már voltam bárányhimlős..

Kenegetem most ilyen aloeverás géllel, mert úgy olvastam hogy a rázós oldattal terhesség alatt nem lehet..

Szerintetek ez allergia? De mi a fenétől? Nem ettem semmi újat, apró magvasat, semmi új gyógyszer, semmi új dolog..

Egyszerűen nem értem mitől lehet..

Ettől ugye nem lesz baja a babámnak?

Csak hétfőn reggel tudok dokihoz menni.. de szerintem az allergia gyógyszert se szedhetem.. Jah kálciummom nincs itthon azt is csak holnap tudok venni..

2013. márc. 17. 10:35
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Hát ki kéne derítenem amúgy, hogy mire vagyok allergiás, csak így is 3-4 féle dokihoz járok és már ez is elég sok.. sok pénz és idő... Meg attól félek hogy tök feleslegesen ülök ott újabb fél évet, mert most se tudnák kideríteni mi bajom van, attól viszont tartok, hogy újra elő fog jönni az az allergiás "roham", mert az tényleg nagyon csúnya volt, és terhesen nem szeretném, hogy bármi baj legyen..

Na holnapra kaptam időpontot a dokihoz szóval majd meglátom mit mondd, de nem remélem hogy bármi is kiderülne...

Szerintem is a terhesség miatt jött elő, lehet kicsit az immunrendszerem is le van gyengülve és talán emiatt... igaz szedek vitamint, meg most már calciumot is, de úgy látszik nem elég.. :(

2013. márc. 18. 09:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!