Kiütések jöttek ki 1-2 napja a karomon és egyre több van, allergia lenne? 20 hkm
Van valamilyen allergiám, de gyerekkoromban nem sikerült kideríteni, hogy mire, de az akkor sokkal súlyosabban jelentkezett! Egész testem beleértve a nyelvemet is, mindenem feldagadt, kiütéses volt, elájultam, belázasodtam stb..
Most csak a karomon jött ki, de gondoltam már himlőre is, mert a párom munkatárainak a gyerekeik pont most esnek át rajta, de én már voltam bárányhimlős..
Kenegetem most ilyen aloeverás géllel, mert úgy olvastam hogy a rázós oldattal terhesség alatt nem lehet..
Szerintetek ez allergia? De mi a fenétől? Nem ettem semmi újat, apró magvasat, semmi új gyógyszer, semmi új dolog..
Egyszerűen nem értem mitől lehet..
Ettől ugye nem lesz baja a babámnak?
Csak hétfőn reggel tudok dokihoz menni.. de szerintem az allergia gyógyszert se szedhetem.. Jah kálciummom nincs itthon azt is csak holnap tudok venni..
Esetleg nincs a közeletekben Tesco ahol tudnál venni Ca pezsgőtablettát? Plussz-osra gondolok, lehet nem a legjobb, de több, mint a semmi. Esetleg gyógyszertár?
Öblítőt, mosószert, mosogatószert váltottál mostanában? Lehet, hogy vmi olyat ettél, amitől kijöttek a pöttyök.
Öblítőt, és tusfürdőt vettem most de ezeket már mindet használtam, nincs köztük új márka, ezért is vagyok tanácstalan mert semmi új nincs az életemben :D
A kálciumot lehet meg tudom oldani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!