Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kiütések jöttek ki 1-2 napja...

Kiütések jöttek ki 1-2 napja a karomon és egyre több van, allergia lenne? 20 hkm

Figyelt kérdés

Van valamilyen allergiám, de gyerekkoromban nem sikerült kideríteni, hogy mire, de az akkor sokkal súlyosabban jelentkezett! Egész testem beleértve a nyelvemet is, mindenem feldagadt, kiütéses volt, elájultam, belázasodtam stb..

Most csak a karomon jött ki, de gondoltam már himlőre is, mert a párom munkatárainak a gyerekeik pont most esnek át rajta, de én már voltam bárányhimlős..

Kenegetem most ilyen aloeverás géllel, mert úgy olvastam hogy a rázós oldattal terhesség alatt nem lehet..

Szerintetek ez allergia? De mi a fenétől? Nem ettem semmi újat, apró magvasat, semmi új gyógyszer, semmi új dolog..

Egyszerűen nem értem mitől lehet..

Ettől ugye nem lesz baja a babámnak?

Csak hétfőn reggel tudok dokihoz menni.. de szerintem az allergia gyógyszert se szedhetem.. Jah kálciummom nincs itthon azt is csak holnap tudok venni..

2013. márc. 17. 10:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Esetleg nincs a közeletekben Tesco ahol tudnál venni Ca pezsgőtablettát? Plussz-osra gondolok, lehet nem a legjobb, de több, mint a semmi. Esetleg gyógyszertár?

Öblítőt, mosószert, mosogatószert váltottál mostanában? Lehet, hogy vmi olyat ettél, amitől kijöttek a pöttyök.

2013. márc. 17. 10:46
 2/11 A kérdező kommentje:

Öblítőt, és tusfürdőt vettem most de ezeket már mindet használtam, nincs köztük új márka, ezért is vagyok tanácstalan mert semmi új nincs az életemben :D

A kálciumot lehet meg tudom oldani...

2013. márc. 17. 10:54
 3/11 A kérdező kommentje:
Még azon is gondolkozok, hogy van-e értelme elmenni a dokihoz, mert 2 éve is kijött rajtam ilyesmi, de az gyógyszerallergia volt, annak megtaláltuk az okát, de mire bejutottam 2 hónap múlva az allergológiára, addigra már mindegy volt... Szerintem most is ugyanígy lenne..
2013. márc. 17. 10:56
 4/11 anonim ***** válasza:
1. Vagyok. Himlő kizárva, lehet, hogy amit ettél, esetleg adalék anyagot tartalmazott. Én pl. anno a 28. héttől viszkettem a sensitive öblítőktől is, a tusfürdőre is hirtelen allergiás lettem. Szülés után elmúlt. Nem gondolnám, hogy baj lenne, majd írj, mit mondott a dokid! :)
2013. márc. 17. 10:59
 5/11 A kérdező kommentje:
Mindenképp elmegyek holnap, de csak a baba miatt, amúgy nem hiszem, hogy elmennék, majd megírom!
2013. márc. 17. 11:04
 6/11 frászkarikaborsó ***** válasza:
szerintem kalciumhiány, mert a baba elveszi tőled. Szedj kalciumot vagy csonterősítő készítményt.
2013. márc. 17. 12:51
 7/11 anonim ***** válasza:
Nekem is elöszokot fordulni kiütés a karomon és ezt a baba csinálja eddig nem volt és kiderült hogy a paradicsom okozza a baba nem tolerálja ha paradicsomosat eszek igyál Ca pezsgötablettát én is azt szoktam és elmulik töle
2013. márc. 17. 13:14
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kálciumot mindenképp bevetem... akkor lehet hogy csak a baba játszik velem... ki tudja...
2013. márc. 17. 13:17
 9/11 A kérdező kommentje:
Na végül a párom szerzett nekem gyógyszetárból 500 mg-os kálcium pezsgőtablettát, remélem jó lesz.. Pharmavites még gyerekként is ezt használtam...
2013. márc. 17. 14:52
 10/11 anonim ***** válasza:
Szia!en teganap olvastam a terhesseg alatti borbetegsegekrl valoszinuleg az alergiad jott ki.terhesseg alatti ez a elofordulhat ha gondolod belinkelem az oldalt Vagy ha Googlebe beirod h terhesseg alatti borbetegsegek akkor kifog dobni csomo oldalt. Nekem pl ekcemas lett a nyakam de csak ott es nem akar elmulni teljesen csak enyhulni Jah es kis kicsi logos szemolcs is jott ki rajtam de ez is normal ezek allitolag elmulnak a terheseg utan.nekem pl van egy jo kremem ekcemara de nem hasznalhatom a terhesseg alatt az Orvos is aztmondta h ha eddig nem volt csakgyerek koromban akkor ez csak a terhesseg tunete.nagyon remelem hogy igy van es ha megszulok Minden olyan gyorsan elmulik mint ah jott:) a lenyeg nekem is az volt h a baba Jol legyen.
2013. márc. 18. 09:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!