Ha megiszok egy pohár Radlert (sitromos sört) lehet belőle baj?
Figyelt kérdés
Nagyon kivánom, meg is vettem,de még nem mertem meginni. Árthat?
6+6h
2013. márc. 15. 19:58
1/10 A kérdező kommentje:
* citromos sört
2013. márc. 15. 19:58
4/10 A kérdező kommentje:
max 1,4%
2013. márc. 15. 20:06
5/10 anonim válasza:
Szerintem sem árthat! Én is nagyon nagyon kívántam a citromos sört, de én annyira para-piri voltam, hogy alkohol menteset mertem csak inni :)! Egészségedre!
6/10 anonim válasza:
Azt hiszem az kb.1,5-2 százalék.Szerintem semmi bajod nem lesz tőle,ha most annyira kívánod.Gondolom rendszert nem csinálsz belőle,amúgy meg ilyen csekély alkoholtól nem lesz semmi gond.
8/10 A kérdező kommentje:
Tehát ha megiszok egy pohár radlert akkor még az nem árthat. Köszönöm. Mentek a kezecskék felfelé.
2013. márc. 15. 20:16
9/10 anonim válasza:
Biztosan nem árt!!! Egészségedre!
10/10 anonim válasza:
Nem árt, és gondolom, nem lesz belőle rendszer. Nekem javasolta az orvosom, hogy egy fél pohár minőségi vörösbor, egy pohár finom sör, vagy egy kis kupica házipálinka nem árt, ha megkívánom, mindegyiknek megvan a maga jótékony hatása, ha alkalmanként, mértékkel isszák. Szóval ne aggódj, ha kívánod egészségetekre! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!