Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ettől én most rossz anya lennék?

Ettől én most rossz anya lennék?

Figyelt kérdés
Nagyon vártam már mikor sikerül végre nekünk is a bébi.Augusztusban sikerült is összehoznunk a pici lányunkat,májusra vagyunk kiírva.De ez a terhesség nem igazán úgy alakul ahogy én elterveztem.Sokszor fáj a hasam,nehéz ülnöm s feküdnöm is.Fáj mindenem,más anyuka azt mondta neki semmi baja nem volt terhesség alatt,anyukám is azt mondja hogy ő se szenvedett annyit amennyit én.Most én vagyon ilyen szerencsétlen csak.Egy jó dolog van csak a terhességemben amikor érzem mozogni a kis lúrkómat,de az is sokszor fájdalmas.Már alig várom hogy vége legyen a terhességnek és láthassam az én pici babámat,és vége legyen a sok fájdalomnak.

2013. márc. 15. 16:35
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Tobb mint egy evig vartunk ra. Mindig szuperaktiv kismamikent kepzeltem el magam, aki vegig sportol es egeszsegesen taplalkozik. Holnap leszek 8 hetes. Az elso pillanattol fogva fekudnom kell verzes miatt, es meg kell is a12. hetig tuti. Amellett, hogy aggodom is, hogy eljussunk odaig, megmondom oszinten rettenetes ez a fekves. Elo inkubatornak erzem magam. Szextol, orgazmustol egyarant el vagyok tiltva, de meg kozben legyen gondom a parom igenyeire is. Ez igazi onkinzas, mert amig kenyeztetem nyilvan en is kivanom. Es ki tudja, lehet hogy meg majd egy evig igy lesz ez?! (szulesig+gyermekagy?!)
2013. márc. 15. 19:23
 12/20 anonim ***** válasza:
Miért lennél ettől rossz anya? Ne viccelj már, teljesen normálisak az érzéseid!
2013. márc. 15. 20:53
 13/20 anonim ***** válasza:

Nyugi, a rossz anyaság nem itt kezdődik :)

Nekem ugyan semmi olyan konkrét terhességi panaszom sem volt, mint pl. émelygés, hányinger, szédülés, álomkór, étvágytalanság, aranyér stb, mégis szó szerint teher volt az egész, mind2x!

A magzatmozgások igenis nagyon fájdalmasak tudnak lenni, akármilyen csodálatosak is! Nekem a kisebbik fiam ráadásul olyan szerencsétlenül helyezkedett el (számomra), hogy teljesen felnyomta magát a mellemig, így amikor melltartóban leültem valahová, alig kaptam levegőt :)

Ja és mindkettőnél előjött egy olyan hátfájásom, ami csak 1 ponton fájt és semmi sem segített rajta! Valami ideget nyomhattak, ami soha máskor nem okozott problémát, csak a 2 terhesség alatt.

Na meg utáltam, hogy nem tudok rendesen feküdni! A 2. vége felé jöttem rá arra a technikára, hogy 2 takaróval kell aludni! Az egyikkel betakaróztam, a másikat pedig oldalt fekve a lábam közé és a hasam alá gyűrtem, úgy végre kényelmes volt. Amikor a másik oldalamra fordultam, akkor az addig rajtam lévő takarót gyűrtem magam alá, a másikkal pedig betakaróztam. Így éltem túl az utolsó 2-3 hónapot :)

2013. márc. 16. 07:49
 14/20 anonim ***** válasza:
Szia en is gondolkodtam hasonlo kerdesen,mert en is ugy kepzeltem el ,mint ahogy a filmekben van ...most meg :D rosszul alszok mert en csak is Jason aludtam jokat most ejszakankent ha nem a babam rugdosasatol nem alszok akkor azert mert elfekudtem a kezem,szomjas vagyok ,pisilnem Kell ,hohullamaim vannak ejszaka, es meg dolgozok Szoval imafom Szoval ilyen jo alvas mellet nehez a felkeles.Ha sokat hallok ugy megfajdul a derekam ,hogy menni alig birok
2013. márc. 16. 08:03
 15/20 anonim ***** válasza:
Utolso vagyok Szoval en is azt hittem h most ezert en rossz vagyok de megnyugtat h mas is igy volt van vele es mint te en is alig varok h lassama gyonyoru hercegnom es szeretgethesem :)
2013. márc. 16. 08:05
 16/20 anonim ***** válasza:
Az első 13hétben hánytam, ugyanennyi ideig napi 26 órát aludtam volna :). Utána végül is jól viseltem a terhességet, inkább az utolsó 1-2 hétben kezdtem nagyon türelmetlen lenni. A fiam már 9 hónapos és én nem felejtettem el ezeket a dolgokat, de utólag mégis úgy gondolok vissza rá, hogy soha kiegyensúlyozottabb, nyugodtabb nem voltam életemben. Nem vagy szerencsétlen, csak kicsit nehezebben viseled ezeket. Kitartás!
2013. márc. 16. 10:24
 17/20 anonim ***** válasza:
Próbálj meg mégis boldognak lenni, hisz egy csoda zajlik most benned. Ne figyelj a beszólásokra. Én is nehezen viseltem, de az eredmény számít! Ne hagyd magad lehangolni. Ha feküdnöd kell, akkor foglald el magad, ha nem bírod az iramot, pihenj meg, és koncentrálj a jó dolgokra és a babára. A sok testi panasz majd elmúlik, meglátod, de a baba megmarad Neked :). és egyáltalán nem az egész terhesség egyforma nehéz. nekem pl. a 7. hónap volt talán a legjobb. míg az eleje és a vége valóban nagyon nehéz volt.
2013. márc. 16. 16:04
 18/20 anonim ***** válasza:
Nem vagy rossz anya egyáltalán. Az enyém is szép volt jó volt, de most már sokkal jobb, hogy a világon vagy a kisbabám (8 hónapos). Kolléganőm (nyugdíjas), amikor meglátta, hogy minden pillanatban leülnék , mert állandóan feszült és keményedett a hasam már 18 hetesen is, azt kérdezte a másik kolléganőmtől " mi is ennyire kerestük az alkalmat, hogy leüljünk?...én nem emlékszem erre." Nem , mert 30 éve szült és biztos 3 évvel ezelőtt nem létezett olyan , hogy veszélyeztetett terhesség meg keményedés idő előtt, mert " a mai fiatalok..." Könyörgöm, nem minden terhesség ugyanolyan! Csak túl sok az együtt nem érző, beleélő képesség nélküli ember! Nem értem, miért olyan nagy szám, ha ilyen terhesség is van! Kérdező, ne foglalkozz semmivel és senkivel, pihenj, a baba pedig mindjárt itt lesz! Kitartás!
2013. márc. 17. 10:12
 19/20 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Azt akartam írni, hogy "biztos 30 évvel ezelőtt..."
2013. márc. 17. 10:13
 20/20 anonim ***** válasza:
Utolso! Ezt ismerem. Kezdettol fogva verezgetek es fekudnom kell. A sajat anyukam (akivel egyebkent jo a kapcsolatom), pont o mem "ert ezzel egyet", "o ilyet meg nem hallott, ez nem termeszetes..." Kikeszit...
2013. márc. 17. 10:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!