Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Félek h elmegy a baba :-/ mik...

Adri1616 kérdése:

Félek h elmegy a baba :-/ mik a meglátásaitok?

Figyelt kérdés
9 hetes terhes vagyok, tegnap este bevéreztem, a sürgősségin minden rendben volt a babával fejlődik a szívhang is rendben. Hematómát nem látott az orvos. Hazaküldött h feküdjek pár napig és keressem fel az orvosomat. Éjszaka még egyszer véreztem de reggelre már semmi nem volt. Nem érem el az orvosom. Nagyoon félek, mert minden vágyunk ez a kisbaba. Kedd óta dupfhastont szedek barnázás miatt. Mik a tapasztalatok? Mik az esélyeink? :-/

2013. márc. 15. 11:33
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Szerintem nem fog elmenni a babád, de fontos, hogy pozitívan gondolkodj! Szorítok, majd nyugtass meg minnket légyszi!
2013. márc. 15. 20:27
 22/27 anonim ***** válasza:
Nyugi!!!!!! Nem fog elmenni :-) Igyál meg 1 dl jó minőségű vörösbort, az segít mert ellazítja a méhfalat és nem fogsz görcsölni! Az első babámmal is ittam 1-1 alkalommal és nem volt gond belőle (doki is mondta hogy csak jót tesz), most is ittam már a másodikkal is mert voltak mensiszerű görcsök és használt! Persze emellett sok-sok Mg és pihenés kell!
2013. márc. 15. 20:36
 23/27 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Nemsokára indulunk a máv kórházba, mert megint bevéreztem az éjszaka. Nem túl sok vér, de úgy gondolom ez a legjobb amit tehetek és megnyugtat ha hallom a szivét és látom őt. És hátha ebben a kórházban nem legyintenek. Szurkoljatok h ne legyen baj.
2013. márc. 16. 08:18
 24/27 anonim ***** válasza:
Szurkolok! Irj majd!
2013. márc. 16. 09:17
 25/27 anonim ***** válasza:
Jajj remélem minden rendben lesz, majd írj! Bár lehet hogy bent fognak majd.
2013. márc. 16. 09:38
 26/27 A kérdező kommentje:
Haza is értünk. A babával minden rendben, van szívhang, sőt látszott ahogy mocorog. :-) magneb6-ot kell szednem meg tovább a dupfhastont. Emelett szigorú fekvés. Remélem ez megoldja a problémát és rendben lesz a babó.
2013. márc. 16. 12:02
 27/27 anonim ***** válasza:
Szuper! Pihizz! :-)
2013. márc. 16. 12:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!