Adri1616 kérdése:
Félek h elmegy a baba :-/ mik a meglátásaitok?
Figyelt kérdés
9 hetes terhes vagyok, tegnap este bevéreztem, a sürgősségin minden rendben volt a babával fejlődik a szívhang is rendben. Hematómát nem látott az orvos. Hazaküldött h feküdjek pár napig és keressem fel az orvosomat. Éjszaka még egyszer véreztem de reggelre már semmi nem volt. Nem érem el az orvosom. Nagyoon félek, mert minden vágyunk ez a kisbaba. Kedd óta dupfhastont szedek barnázás miatt. Mik a tapasztalatok? Mik az esélyeink? :-/2013. márc. 15. 11:33
11/27 anonim válasza:
Ha most eppen nincs verzes, akkor csak fekudj inkabb. Majd hetfon megnez az orvosod. Viszont ha holnap vagy holnaputan ujra jelentkezik, akkor probald keresni. En egyebkent sms-t szoktam neki irni, ha nem erem el. Azt megnezi es visszahiv. Viszont, ha csak azt latja, hogy hivta egy szam, lehet, hogy azt sem tudja kie es nem foglalkozik vele...
12/27 anonim válasza:
Sokmindentol lehet. Lehet ilyen mensiprobalkozas is, de mas is. Pl nekem ilyet is mondott a doki: ilyenkor zajlik a placentacio, vagyis a mehlepeny kialakulasa, megtapadasa a mehfalon. Lehet, hogy ahol ez van, ott epp van egy er, es ahogy odacsatlakozik, meg-megnyilik az er.
13/27 anonim válasza:
Nekem sincs haematomam. En egy konizacios (mehnyakcsonkolas) mutet utan 4 honappal estem teherbe. Bar mondta az orvosom, hogy mehet a projekt, megis megfordult mar a fejben, hogy attol van. Mindenesetre nem tudjuk mitol pontosan. Az orvos szerint akar a 12. hetig is verezgethetek.
14/27 A kérdező kommentje:
Olyan furcsa számomra, hogy én pl körzetileg a váci kórházhoz tartozom és ott nem képesek normálisan válaszolni annyit mondott majd lesz vmi nem tud mit csinálni meg köpködi a dokimat, eközben ahogy írjátok az orvosaitok és az én dokim is felel, és elmondja az eshetőségeket. ..
2013. márc. 15. 15:48
15/27 anonim válasza:
Nyugodj meg én ugyan ebben a cipőben jártam csak nekem a 10.héten kezdődött.Duphastont szedek még mindig csak már 2x1.Az elején 3x2 szedtem.Nekem teljesen mindegy volt ha feküdtem akkor is volt ha nem akkor is,egy hónapig tartott már azt hittem soha nem múlik el.De,hála elmúlt,most 14hetes vagyok és minden rendben a babával.
16/27 A kérdező kommentje:
Nagyon jó olvasni a pozitív kimenetelű történeteket :-) sok erőt ad, és gratulálok a babáitokhoz. :-) felhívtam a máv kórházat és kiderült h a dokim szabin van. Nagyon segítőkészek voltak azt mondta a nővérke h bármi tünetem erősődik nyugouan menjek be, hétfőn me a helyettes orvos vár, nyugodjak meg. :-) magnéziumot ők is most modták h szedjek sokat, igazatok volt. Hát ez a különbség kórház és kórház között...
2013. márc. 15. 16:13
18/27 A kérdező kommentje:
Nem, nekem Zilahi az orvosom.
2013. márc. 15. 16:26
19/27 anonim válasza:
Én a terhességem alatt 3x is bevéreztem,a 8.12. és 14.héten.
Nem szedtem semmit,mert nem írtak az orvosok a vérzésemre gyógyszert.
Ma már 15 hós múlt a fiam,pedig rossz terhességem volt.
Nyugi,nem lesz semmi baj!
20/27 A kérdező kommentje:
Nagyon várom már h megszülessen és tudjam h egészgséges
2013. márc. 15. 18:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!