Van köztetek olyan aki csípőficamos és kismama? Mire kell figyelni, vigyazni? Mindenre kíváncsi lennék!
Figyelt kérdés
2013. márc. 15. 07:42
1/5 anonim válasza:
Anya csípőficamos, tudtommal semmit nem csinált másképp mikor velem volt várandós.
Gondolom nagy súlyokat nem fogsz emelgetni amúgy sem.
2/5 anonim válasza:
Arra hogy ha megszületik a babád minél előbb vigyed ortopédiai szűrésre (ne csak 2 hónaposan) mert ez gyakran öröklődik. Én ugyan nem vagyok csipőficamos, de a babám az és ilyenkor minden nap/hét számít a kezelés sikerességét és hosszúságát illetően...
3/5 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam, hogy a láb mennyire bírta a terhesseget, A terhet. Nekem 2centivel rövidebb az egyik lábam. Azt tudom hogy csak csaszarral szulhetek. akkor arra is kíváncsi lennék hogy ugyanúgy elfer a baba a pocakban mint masoknal? Félek hogy őszinte legyek, nehogy valami komplikacio fellépéjen.
2013. márc. 15. 12:57
4/5 anonim válasza:
1. vagyok, anya hüvelyi úton szült, nem császárral.
5/5 anonim válasza:
Nekem nyitott gerincem és kétoldali csípőficamom van.A genetikus szerint 4% a nyitott gerinc öröklődése kb. 10% a csípőficam,az is lányoknál gyakoribb.Babát várok,még korai a terhességem,eddig nincs vele problémám,tudok járni és nem fáj semmim.Gondolom a baba súlya miatt,ez később már nem lesz ilyen könnyű,de megéri!Császárral fogok szülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!