Hogy tudom leküzdeni az állandó ehetnéket? 18 hetes vagyok
Vannak nagyon szuper diétás süti receptek én is mindig édeset kívántam (vagy sósat.. vagy egyszerre az édeset és a sósat is:)) és ilyenkor mindig sütöttem valami kalória- és zsírszegényt.
Nem kell feltétlenül türtőztetni magad, mert akkor mégrosszabb és pl 3 visszafogottabb nap után elszakad a cérna és akkor meg befalod az egész hűtőt..
Amúgy az nem lehet, hogy csak azért eszel, mert unatkozol? Vagy pótcselekvésként pl TV-nézés vagy olvasás mellé? Velem ilyen is gyakran volt, hogy a párom dolgozott egész nap itthon voltam egyedül és hát mit csináltam unalmamban? Ettem.. Egy kis tésztát jó sok szósszal, egy kis csokikát, egy kis csipszet stb.
Aztán szerencsére visszafogtam magam én az első 3 hónapban ettem sokat úgyhogy annyit nem híztam, de egy idő után jelzett a testem is hogy elég legyen a (rossz) kajából :)
akkor egyel amit megkivansz :) mert kene legyozni? irod h sok gyumolcsot eszel ,mes sok vizet iszol.
enis ettem amit megkivantam,nemsokszor terhes az ember :)
Az elsővel nagyon sokat híztam és ezt mégegyszer nem szeretném. Főleg mert eleve több voltam, mikor teherbe estem. Attól félek, hogy most is vizesedek is majd, ha jön a meleg és akkor tényleg sok lesz a súlyom.
De eszek én mindent, csak próbálok határt szabni, hogy túlzásba ne essek azért.
Köszi mindenkinek!! :) Aranyosak vagytok! Majd próbálok olyan recepteket keresni, amit ehetek különösebb bűntudat nélkül :)
Táplálkozz egészségesen és változatosan. Nap közben nekem is állandóan nassolhatnékom van. Legtöbbször jó a gyümölcs, vagy az Abonette/kölesgolyó/puffasztott rizs, de azért napi 1 túrórudi/krémtúró/Milka Waffelini/süti is lecsúszik. Sajnos azt én sem bírom megállni. :(
De lényeg, hogy legalább cukros löttyöket ne igyál és ne egyél naponta 3x fehérkenyeret meg tésztát.
Az a nehéz, hogy mivel itthon vagyok a fiammal, aki még csak 2 múlt. Szóval mellette nem tudom úgy elfoglalni magam programokkal, mint azt egyedül tenném. De ma kerestem receptet édességre, amit elvileg lelkiismeretfurdalás nélkül lehet enni. Sokat amúgy se kívánok semmiből, szóval mire elkészült, ettem egy picit és el is múlt az enni vágyás.
Ha valaki tud jó kis recepteket, amiket már próbált is, azt nagyon szívesen fogadom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!