Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Állandó fejfájás. Mit lehet...

Állandó fejfájás. Mit lehet vele kezdeni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Sajnos mostanában egyre többször (kb. minden nap) fáj a fejem, lüktet hátulról előre. Volt, hogy bevettem advil ultrát, de nem akarom mindig gyógyszerezni magam. Tud valaki rá esetleg valami természetesebb megoldást, hogy ne ártsak a picinek? Van valaki hasonló helyzetben? 13 hetes kismama.

2013. márc. 11. 17:02
 1/7 anonim ***** válasza:
Nálam a fejfájás fő oka a folyadékhiány volt. Megiszod a napi 2.5-3 liter folyadékot? Ami még okozhat fejfájást, azt az alacsony vagy túl magas vércukorszint, esetleg vérnyomás. Ezeket is megnézném. EGyszer-egyszer előfordul fejfájás, de a többször megjelenőnek az okát is érdemes keresni! A gyógyszerben egyetértünk, nem megoldás semmire.
2013. márc. 11. 17:17
 2/7 A kérdező kommentje:
Nagyon sok folyadékot iszom, napi 3-4 litert, úgyhogy az nem lehet gond. A vércukorszintemet nem mértem meg, de voltam már 2 vérvételen a terhesség óta, az elvileg kimutatná nem? Mondjuk azóta nem hallottam a leleteimről semmit, jövőhéten megyek az orvosomhoz, aki majd közli mik az eredmények.
2013. márc. 11. 17:40
 3/7 anonim ***** válasza:
En a mostani terhessegemet vegig szenvedtem a fejfajasok miatt..kb30het utan mar nemvolt...most 36hetes vagyok.de elotte remes. voltam cukorvizsgalaton ,teljessen rendbe ,vernyomasom 110korul szokott lenni mindig . nemtudom mitol volt . pihenj le olyankor ha tudsz ,zuhanyozz le... mas tippem nincs.
2013. márc. 11. 17:44
 4/7 anonim ***** válasza:
18 hetes vagyok, kb 10 hete gyötör a fejfájás. Rengeteget iszom, nálam nem vált be. Az orvos azt mondta C vitamin. Minden nap szedek 500 mg-ost, de az se az igazi. Mikor már a falat kaparom, akkor beveszek egy Rubophent (szintén orvosi tanácsra). Na attól elmúlik. Én se vagyok a gyógyszerezés híve, de kb 2 hetente 1 még belefér. Most is fáj reggel óta, egyelőre tűrök csendesen :(
2013. márc. 11. 19:18
 5/7 anonim ***** válasza:
Igyál sok folyadékot, szedjél vitamint és levegőzz sokat!
2013. márc. 11. 20:42
 6/7 anonim ***** válasza:
A vérnyomásod rendben van?
2013. márc. 11. 20:42
 7/7 A kérdező kommentje:
Eszek minden nap folsavat, magne B 6ot, kálciumot, magnéziumot és c vitamint. Sok folyadékot iszom (napi 3-4-5 liter)... A vérnyomásomat párszor megmértem, akkor normális volt. Most nem fáj a fejem, remélem ez mára így is marad. Lehetséges amúgy, hogy a frontot érzem meg ennyire? Mint az idősek?
2013. márc. 12. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!