Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normális az állandó fáradtság?...

Normális az állandó fáradtság? 26h km

Figyelt kérdés
26. hétben vagyok. Két hete lassan ott tartok, hogy az eddigi 7 órás kelésemhez képest a másik picihez, 10-kor kecmergek ki az ágyból. Így a reggeliztetése az egy évesünknek az apára hárul, mert egyszerűen nagyonfáradt vagyok. 9 órakor pedig lefekszem, de már este 6-kor nagyon álmos vagyok valamint egész nap fjnak a bokáim. Nincs kedvem takarítani, rendet tenni, nagyon nehezen tudom rászánni magam. A másik babával ez nem ilyen szinten jelentkezett és csak sokkal később. Normális ez és az, hogy egész nap csak ennék? Egyébként nem híztam sokat, de mindig eszek. Szedek vasat és magzatvédőt.
2013. febr. 6. 18:42
 1/5 A kérdező kommentje:
Ülés közben a mellem és a hasam közti rész is fáj, ez a kényelmetlenség a másik babánkkal csak az utolsó hónapra volt jellemző. A vérképemmel semmi gond nem volt.
2013. febr. 6. 18:50
 2/5 anonim ***** válasza:
én a 16. hétben vagyok és nekem eddig végig ez volt a jellemző: folyton fáradt vagyok és bármikor el tudok aludni. a párom azon nevet, h olyan vagyok, mint egy kölyökkutya, valami puhához ér a fejem és már alszom is. szerencsére első baba, így nincs tesó, akihez kelni kellene, otthonról dolgozom, el is csalhatok pár órát, ha kell, tehát alapvetően nincs baj, de engem nagyon zavar. az eslő trimeszterben azzal nyugtattam magam, h a végére elmúlik majd, de már a másodikban vagyok és maradt ez az ólmos fáradtság.a házimunát én is tologatom, bár a rendetlenség még jobba zavar, mint "nem terhesen". gyakorlatilag azokon a napokon, amikor teljesen kiütve érzem magam, szinbte nem csinálok semmit a főzés-mosogatáson kívül és egy jobb pillanatomban dömpingszerűen elvégzem a halogatott házimunkát.
2013. febr. 6. 18:59
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia.

Igaz nekem sincs még kistesó,csak úgy mint az előttem hosszá szólónak,de én is folyton fáradt vagyok :/ Néha még arra is lustának érzem magam,hol elmenjek pisilni :/ Vannak olyan napok,amikor nem érdekel semmi,csak fekszem és nézem a tv-t,de van olyan is,amikor össze szedem magam és megcsinálok mindent.Pl ma olyan napom volt,hogy takarítottam,mosogattam és sütöttem palacsintát,még így is,hogy egész nap keményedtem.Engem is jobban zavar a ,,kupi,, terhesen mint nem terhesen,de ha éppen nincs rá erőm akkor a párom besegít amikor nem dolgozik.A terhességem elején(amikor elvileg jelentkezni kellett volna)egyáltalán nem voltam fáradékony,nem voltam egyfolytában álmos,reggel fél9,9 órakor keltem.Most..10-11-ig alszom :( De viszont este sokáig fel vagyok,minden nap éjfél után alszom el,és éjszaka is csak forgolódok,nem alszom jól,sehogy sem kényelmes.Már reggel 6 után alszok jól.Úgyhogy velem ez van :/

27+1 hkm

2013. febr. 6. 19:10
 4/5 A kérdező kommentje:
Talán engem is jobban zavar a kupi, bár mi most nemrég költöztünk ide, szóval nincs viszonyítási alapom ebben a környezetben. Viszont hajlamos vagyok kiosztani a férjemnek, hogy mit kéne csinálni, hogy rend legyen, pl.: Légyszi tegyél be egy mosást, a szárítót meg szedd le és ami alatta van teregesd ki. Miután összehajtottad és elraktad a ruhákat, elmosogatnál? Köszi! ja és ne felejtsd el kiteregetni a ruhákat, addigra úgy is lejár az utolsó mosás (amit még be se tett, de már elsoroltam 2 óra melóját). Most párom kel a picihez, tisztába teszi, felöltözteti, ad neki reggelit, befűtt. Felporszivóz a reggeli maradványok után, csinál nekünk reggelit, elmosogat. Játszik a picivel. Eltelt másfél óra. Kikecmergek az ágyból, felöltözök, addig beágyaz, a pici ugrál körülöttem, szereti a ruhákat, ha nem neki kell felvennie őket :) kipakol a szekrényből, visszapakolok utána, engem már ez lefáraszt. Elég zavaró, hogy ennyi életkedvem van, pedig legszívesebben megint hajnalba kelnék és csinálnék mindent, hogy mire felkelnek pikk-pakk legyen a háztartás. Máskor már rég kiteregettem mire felkeltek, mert már lejárt a mosás. Most meg 4 naponta ha van lelkierőm. Eddig várandós tornáztam, de most azzal is csak lefárasztom magam. Rubint Rékásat csináltam, egészen karácsonyig. De most megcsinálom mondjuk délelőtt, akkor utána vissza is tudnék aludni, egész nap. A pisilős téma az nálam este aktuális. Megfürdök, elmegyek pisilni. Felöltözöm, bemegyek a szobába, lefekszem és már megint kell, de olyan lusta vagyok, hogy -úgy is kibírom reggelig.
2013. febr. 6. 19:36
 5/5 anonim ***** válasza:

Ne aggódj,majd vissza tér az erőd ahogy megszülsz.Jó persze,nem azt mondom,hogy szülés után egy nappal már sürögni fogsz,de már jobb lesz szülés után,nem lesz aki elszívja az energiádat :D

Utolsó voltam :)

2013. febr. 6. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!