Normális az állandó fáradtság? 26h km
Szia.
Igaz nekem sincs még kistesó,csak úgy mint az előttem hosszá szólónak,de én is folyton fáradt vagyok :/ Néha még arra is lustának érzem magam,hol elmenjek pisilni :/ Vannak olyan napok,amikor nem érdekel semmi,csak fekszem és nézem a tv-t,de van olyan is,amikor össze szedem magam és megcsinálok mindent.Pl ma olyan napom volt,hogy takarítottam,mosogattam és sütöttem palacsintát,még így is,hogy egész nap keményedtem.Engem is jobban zavar a ,,kupi,, terhesen mint nem terhesen,de ha éppen nincs rá erőm akkor a párom besegít amikor nem dolgozik.A terhességem elején(amikor elvileg jelentkezni kellett volna)egyáltalán nem voltam fáradékony,nem voltam egyfolytában álmos,reggel fél9,9 órakor keltem.Most..10-11-ig alszom :( De viszont este sokáig fel vagyok,minden nap éjfél után alszom el,és éjszaka is csak forgolódok,nem alszom jól,sehogy sem kényelmes.Már reggel 6 után alszok jól.Úgyhogy velem ez van :/
27+1 hkm
Ne aggódj,majd vissza tér az erőd ahogy megszülsz.Jó persze,nem azt mondom,hogy szülés után egy nappal már sürögni fogsz,de már jobb lesz szülés után,nem lesz aki elszívja az energiádat :D
Utolsó voltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!