Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Debrecenbe a Női Klinikára...

Lues kérdése:

Debrecenbe a Női Klinikára Genetikai tanácsadásra kell időpontot kérni?

Figyelt kérdés
Létezik, hogy még az időpontkérés is időponthoz van kötve? A nődokim azt mondta, hogy nem kell időpontot kérni, de mivel nem akartam potyára 110km-t utazni, így ma reggel felhívtam őket. Azt mondták, hogy szerdán tudok csak időpontot kérni. Létezik ilyen?!
2013. márc. 14. 09:42
 1/2 anonim ***** válasza:
Én egy éve voltam, azóta nem tudom mennyit változott a rendszer, de akkor nem kértünk időpontot, csak odaadtuk az ablaknál a beutalót és vártunk amíg behívnak! Nem tudom azóta mi a rend...
2013. márc. 14. 09:53
 2/2 anonim ***** válasza:
Mi is több mint másfél éve voltunk. Akkor a nőgyógyászom szólt oda és utána mondta nekünk, hogy mikor mehetünk. De ha neked telefonon azt mondták, akkor biztosan úgy van. valószínűleg ott is új rend van érvényben.
2013. márc. 14. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!