Baross utcai klinikán genetikai tanácsadásra még mindig sok időre adnak időpontot?
Szerintem attól függ hogy oda jársz-e vagy máshova.
Én alacsony AFP miatt voltam 8 hete és 1 hétet kellett csak várnom de én oda is járok.
A barátnőm szintén erre 7 hetet várt igaz ő 3-4 hónappal előttem járt ott.
Egy biztos hidegélelmet vigyél mert én 3 órát vártam volt olyan aki 5 órát ült ott az időpontjához képes de az is lehet hogy a doki volt csak ennyire. csiga :)
Még a 10.héten kezdtem odajárni,ugyanis mandulagyulladás miatt antibiotikumot kellett szednem,így az orvos,aki az ügyeleten felírta a gyógyszert azt javasolta,hogy nézessem meg másnap a babákat egy uh-n. Na,akkor azon az uh-n állítólag az egyik babának 3,2 mm-es volt a tarkóredője. Pont bent volt a fogadott dokim,így Ő bevitt a genetikára. Még leülni se volt időm,már hívtak is be. Aztán meg mindig adtak időpontot,hogy mikor menjek legközelebb. 3 hetente jártam ellenőrzésre,tanácsadásra. Kb 1-2 órás csúszásban volt a rendelés állandóan. Amniocentézisre mentem a 19.héten,3 és fél órát vártam,mire bejutottam és kiderült:nem merik levenni a magzatvizet,mert takarásban vannak a babák. Következő hétre visszahívtak,akkor a főmufti jött be és végül Ő le tudta venni,mondjuk akkorra a babák is más pozícióban voltak. 4 hét helyett 3 hetet kellett várnom az eredményre és hálistennek minden rendben van,mindkét babával. Bár akkorra már tudtuk,de ott megerősítettek minket abban,hogy 46XY és 46XX,azaz egy kisfiú és egy kislány.:)
Neked miért kell menned?
26+2 hetes,ikres kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!