Szedhetek paracetamolt a lazamra 10 hetes terhesen? Influenzas vagyok es 38 fole szokott a lazam!
Figyelt kérdés
2013. márc. 13. 19:07
11/12 anonim válasza:
Bevehetsz egy darab paracetamolt ha lázad van , sőt fontos hogy le menjen mert a láz rosszabb a babára . Én is influenzás voltam 5 és fél hete kb akkor még én is 10 hetes voltam kb, kórház mondta algopyrint vegyek be mondtam sajnos nincs és mivel hétvége volt és este nem volt nyitva semmi , mondtam csak coldrex van itthon azt mondta 1 db ot nyugodtan vegyek be. Remélem segítettem .
12/12 anonim válasza:
Rubophen és Algopyrin nyugodtan szedhető! én a dokimtól kérdeztem nemrég. Coldrex, NeoCitran és Algoflex-TILOS!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!