10hetes terhes vagyok, lehet, hogy influenzás. Beoltassam magam? Vagy már úgyis késő?
NEEEEE! Előtte se, de ha már valószínűleg beteg is vagy,akkor pláne ne.
otthon pihenés, sok folyadék, méz, citrom, fokhagyma, vitamin.
Ha komolyabbra fordul irány a doki.
Az oltást már nem javasolnám. Én is ilyen helyzetbe kerültem 12 hetesen. Elmentem az orvoshoz, lándzsás köptetőt kellett vennem, de abból is csak a harmadik volt az, amit kismamáknak is szabad "szedni".
Vettem kamilla füvet (nem a filterest), azzal gőzöltem, egy evőkanálnyi sót ha teszel bele, az még jobb.
A torokra nem ajánlották nekem a strepsilst, sem a septofordot, mondván, hogy ezeket nem szabad, viszont sós kamillás (már leszűrt) folyadékkal kell öblögetni, rossz íze van, de tényleg hatásos. Este pedig, -gőzölés után- vettem be egy algopirint, mert a fejem is majd szét robbant, és reggelre ezerszer jobban éreztem magam.
A kamillát, amibe gőzölsz, hagyd bent a szobában az edényt, így a levegőbe is jut, és az lélegzed be, amitől bajod nem lesz, viszont jót tesz.
Ez a kúra engem két nap alatt helyrehozott.
Remélem, hogy segíthettem! Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!