A méhszájra tapadt méhlepénynek meddig kell elmozdulnia, és mikortól kell feküdni vele ha nem mozdul sehová? 21h km Tornázni szabad-e ilyenkor?
Erre én is kiváncsi vagyok, mert nekem elől mélyen fekvő, közel van a méhszájhoz.
18 hkm
Tornázni biztos nem érdemes! Nem mondta a doki? Nekem külön szóltak, hogy kíméljem magam. Feküdnöm nem kellett miatta, de pl nem emelhettem és csak félgőzzel csinálhattam mindent.
Egyébként a helyzete folyamatosan változik, még jó helyre kerülhet.
Tornázni szigorúan tilos!!!!
Amúgy folyamatosan mozdul, ahogy nő a méh is, nekem 26 hetesen mondták, hogy most már jó helyen van.
Vigyázz magadra, és pihenj sokat, jó babavárást!
4-es vagyok, amíg veszélyeztetve voltam, addig se torna, se házasélet, sok fekvés, de most hogy a 26. héten "felcsúszott" a lepény, azt mondta az orvos, normál terhességgel folytathatom tovább, könnyű sétákat javasol inkább csak, és módjával már lehet házaséletet élni.
Én ennyit tudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!