Kinek lett alacsony az AFP-je? Mi történt utána?
Azért a 0,69 nem olyan alacsony!
Nekem 0,6 volt, és a doki azt mondta, hogy a 12 hetes uh nagyon fontos. Ha akkor rendben volt minden, feltehetően most sincs gond. A 18 hetes uh ezt megerősítették, szépen fejlődő babám volt.
Most már 2,5 éves és nagyon jól van, semmi baja. :)
Sógornőmnek 0,5 lett az eredmény, és neki is van egy makk egészséges 1,5 éves lánya.
Tehát az afp valóban sokszor ad rossz eredményt, elavult vizsgálat, és így utólag látom, hogy csak arra jó, hogy a kismamák megijedjenek.
Én is teljesen kikészültem, de most már így belegondolva, lényegtelen vizsgálat az afp! Az uh eredményt vedd komolyan!
Nekem is 0,46 lett, és makkegészséges a fiam. Önmagában az alacsony AFP SEMMIT nem jelent. Ha baj van, akkor annak egyéb jelei is vannak.
A Bajcsy genetikáján kiröhögtek, mikor mondtam, hogy alacsony AFP miatt küld hozzájuk a terhesgondozó.
A 12. heti ultrahangon rendben volt minden, volt orrcsont, nem volt túl nagy a tarkóredő?
Kombinált tesztet csináltattál? Ha igen, milyen kockázati arány lett az eredménye?
Időpontot kérjél azért, csak úgy ne állíts be a genetikai tanácsadásra. :) Lehet, hogy kérni fogják a 18. heti genetikai UH eredményét is majd.
Az fura, hogy nem csináltak neked kombinált tesztet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!