Ha nem kényelmetlen a hason fekvés, akkor nem is nyomhatom össze a babát, ugye?
Figyelt kérdés
Nagyon furcsa ez nekem, az első terhességemnél már kb 8 hetesen baromi kényelmetlen volt, most 17 hetes vagyok, és még mindig tudok hason feküdni (kicsit féloldalasan), pedig van már hasam, főleg az alkatomhoz képest (nagyon vékonyan kezdtem ezt a terhességet). Szóval ez lehet ártalmas?2013. márc. 13. 07:08
1/6 anonim válasza:
Ha nem érzed hogy kellemetlen vagy nyomódna a hasad, akkor nyugodtan szerintem. Én már az elején nem tudtam hason aludni.
2/6 anonim válasza:
Az utolsó héten is félig hason aludtam,pedig nem volt kicsi a hasam.Az elsőnél,már a pozi teszt után nem mertem hason aludni :)
Nem tudom érzed-e már a pici mozgását,de úgyis jelezni fogja,ha nem jó neki. :)
3/6 anonim válasza:
Én 19 hetes vagyok, és már régóta nem merek/nem bírok hason aludni.
4/6 A kérdező kommentje:
Nem, még nem érzem. Az a baj, hogy ha nem is úgy alszom el, éjjel álmomban tutira átfordulok, mert ugye úgy kényelmes. Hát akkor majd szól, ha neki nem jó, arra úgyis fel fogok ébredni :)
2013. márc. 13. 09:24
5/6 anonim válasza:
Èn is mindig hason alszom el aztàn gondol egyet a pocaklakóm és szól, hogy nem jó, olyankor vagy rúg egy kicsit vagy szimplàn kényelmetlen lesz:) 18+3hkm
6/6 anonim válasza:
A 19-20. hétig tudtam hason aludni, utána már fájt. Érzed majd, ha nem kényelmes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!