Természetes hogy minden kényelmetlen? már mint az ülés, a háton fekvés?
Igazából ennnyi idősen még a baba pár mmilliméter, én 18 hetes vagyok és még mindig a hasamon alszom, és nem fáj.
Szerintem neked a puffadás miatt kellemetlen,én is nagyon fel voltam puffadva, talán nagyobb hasam volt mint most.
18 hetes kismami.
AZ előttem szólónak adok igazat! 15 hetes vagyok, és ugyan az volt velem is. Pocim még mindig nincs igazán, és csak hason tudok elaludni (nem is tudom mi lesz velem a végefeé)
Kitartás, a 12. hét után jön a legjobb rész!
boldog babavárást!
Még annyit hozzátennék, hogy lassan elkezdesz tágulni belül készül a hely a babócádnak, majd nyúlnak a szalagok stb. Az is fincsi dolog lesz! Nekem már mászik szét a medencém, na az az igazi! :) Jó babavárást! Ja és a méreteid is jók, ha már van pöttyöd (szikhólyag), akkor néhány nap 4-5 és lesz szívhangotok is! Gratula
18 hetes
Valószinüleg a tudat, hogy ott van "valaki", azért nem tudsz hason aludni. Én 19 hetes vagyok, és a majdnem hason alszok, oldalra fordulok, és a térdem alá teszek egy kispárnát, az tart, hogy teljesen ne forduljak hasra, mert az már nem igazán tetszik a babának.
A derekad valószilüleg a tágulás miatt fáj, a hormonok dolgoznak, de ezut jön a java. Én néha már menni sem bírok, annyira fáj a csípőm, és a combom töve.
A petezsákot nem tudom, biztosan jó eredmény, én 8 hetesen mentem először dokihoz, akkor már szívhang is volt.
Kitartás, minden nap ujdonságot hoz!
Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!