Az elso terhessegi tunetet mikor erezted es mi volt az?
Figyelt kérdés
2013. márc. 12. 16:55
1/7 anonim válasza:
fogaim begyulladása, ez mindkét terhességemnél így volt, úgyhogy másodszor már tudtam teszt nélkül is, hogy valszeg babás vagyok.:-)
Amúgy a mellfeszülés, és a nagyon erős "le kell feküdnöm" érzés...
2/7 anonim válasza:
a csíkos teszt:) utána az álmosság és a durva mellfeszülés
3/7 anonim válasza:
Egyetértek az elöttem vàlaszolóval:) a melleim úgy fàjtak, hogy ha alépcsőn jöttem le fognom kellett, hogy meg se mozduljanak:)màr a 4. héten elkezdődött, a fàradtsàg csak a 6. hét utàn jött :)
4/7 anonim válasza:
2. vagyok, meg az éjszakai pisilés!! az elég korán jött, azóta se aludtam ki magam, szerintem ez felkészítés:D és a cici dolog nem ám olyan, mint menseskor, hanem olyan, hogy felkelsz rá éjszaka:D
5/7 anonim válasza:
Az első az volt, hogy nem jött meg a mensi (mindegyik terhességemnél), ennél hamarabb semmi.
6/7 anonim válasza:
Első terhességemnél:
- beágyazódásos hasszurka
- a kimaradt mensi után nagyon enyhe mellfeszülés, a méhemet is éreztem, hogy "valahogy más ez a mindjárt megjön érzés"
- pattanás 4-5 hetesen
Második terhességnél:
- beágyazódásos hassszurka
- kiütés a számon
Utána sokáig semmilyen tünet nem volt, 9-10 hetesen egyszer hánytam.
7/7 anonim válasza:
Volt beágyazódási pecsételésem, és iszonyatosan fájtak utánna a melleim, ami most is tart. Gyakori pisilés és délutáni alvás.
6+3h vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!