Ki szed femibion 400-at, nektek is írt fel mellé vas tabletátt a nőgyógyászotok?
Figyelt kérdés
2013. márc. 12. 13:46
1/7 anonim válasza:
szia, én ezt szedem, és igen most ez az első hónapom hogy szedek mellé vasat. 27. hétben járok :)
2/7 anonim válasza:
Én mindkét terhességemnél Femibiont szedtem és mindkétszer szedtem mellé vasat. Terhességnél természetes a vérszegénység, és a Femibion nem tartalmaz vasat!
3/7 A kérdező kommentje:
Szia te is 2 veszel be a vastebletából ?Nekem úgy írta fel doki 2*1. Olvastam a tájékoztatón hogy vasmérgezés káros a magzatra. Gondolom femibion 400 nincs egyáltalán vas .
2013. márc. 12. 13:52
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat
2013. márc. 12. 13:53
5/7 anonim válasza:
Én Femibion400-at szedek, de minden rendben volt a vérképemmel, ezért nem írtak fel vasat.
A védőnőm tanácsolta viszont, hogy szedjek mellé Kalcium+Magnézium+D3 vitamint - ezt kb. 2 naponta szedem be, úgy mint a terhesvitamint.
Egyél amúgy sok céklát, ha vasra van szüksége a szervezetednek.
6/7 anonim válasza:
Nekem most kb a 20. héttől mondta az orvos hogy szednem kéne vasat és a femibion vas tablettát ajánlotta, azt is szedem. Tény hogy még mindig határ eset a vasam, de egész jó az a tabletta. Napi egyet kell szednem belőle.
7/7 A kérdező kommentje:
Nem volt semmi gond a vérképemmel legalább is nem mondta a doki , de viszont mondta hogy femibionba nincs vas, és felírt aktiferrin vas tabletátt. De ha tényleg van femibion vas tableta akkor nem tudom miért nem azt mondta hogy azt vegyek , gondolom az drágább.De amúgy jó kis üzlet nem rakják bele a terhesvitaminba hanem külön meg kell venni . 1 db veszek csak be , igaz 2*1 van rá írva a dobozra.
2013. márc. 12. 17:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!