Terhesség alatt szabad kerékpározni?
Figyelt kérdés
2013. márc. 12. 13:46
11/14 anonim válasza:
Én is szeretnék és a nődokim azt mondta, hogy lehet is, csak óvatosan, el ne essek (mert az végzetes lehet). Talán majd pár hét múlva tekerek egy kicsit a Duna parton a férjemmel és megnézem, hogy mennyire érzem biztonságban magam a cangán. Jó lenne ha tudnék biciklizni, mert jó testmozgásnak is és áprilisban megyünk Olaszországba és a férjem mondta, hogy jó lenne, ha azzal tudnánk közlekedni.
12/14 anonim válasza:
Nekem nagyon kényelmes biciklim van. Nagy, puha nyereggel és egyenes háttal ülök rajta. 12kg-s lányomat is így viszem mindenhová. Végig tervezek biciklizni, most 33 hetes vagyok.
13/14 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó!
Nekem is kényelmes a bicajom, egyenesen ülök rajta, jó puha a nyereg és nekem is 12-13 kg a lányom, akit viszek potyautasként :-)
2013. márc. 13. 14:53
14/14 anonim válasza:
Akkor nem lesz gond. Érezni fogod, hogy mikor változik meg az egyensúlyod és akkor abbahagyod. Én télen is tekertem vele, mert ugye elég enyhe volt. Persze amikor hó volt meg jég akkor nem mentünk sehova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!