Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Székrekedés 9hetesen? 1Hete...

Székrekedés 9hetesen? 1Hete nincs székletem, igaz alig eszem, mert rosszul vagyok.

Figyelt kérdés
Nem fáj a hasam,nincs ingerem sem.Volt régebben vastagbél gyulladásom,tudom milyen érzés mikor megreked a salak anyag.De most semmi.Létezik,hogy mindent feldolgozik a szervezetem?De valaminek csak kéne jönnie nem?Ötletek?
2013. márc. 11. 20:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Mennyi folyadékot iszol? Ha az evés nem is megy, a folyadékot erőltetned kellene, mert a kevés étel, és a folyadékhiány együttesen okozhat székrekedést. Folyadékból szinte
2013. márc. 12. 00:11
 12/16 anonim ***** válasza:
bocs:-) Folyadékból szinte bármi jó, amit szívesen megiszol. Ha gyakori hányingered van, akkor jól lehűtve próbáld meg, az jó az émelygés ellen is. Legalább 2-3 litert meg kellene innod, amíg nem rendeződik a problémád.
2013. márc. 12. 00:13
 13/16 anonim ***** válasza:
Ez nem a székrekedésre jó, ha nem inkább a rosszul létre. Én éjszakánként felébredtem pisilni és olyan hányingerem volt, hogy utána órákig nem bírtam vissza aludni. El kezdtem reggelente gyömbér teát inni (nem terhesen is gyakran ittam mert nagyon szeretem) és megszűnt a hányingerem. (én a Apotheke márkájú teát iszom, de biztos van másféle is) Én most nagyon kívánom és segít is a széklet problémában a saláta keverék+konzerv füstölt hal+globus ínyenc mártás.
2013. márc. 12. 06:55
 14/16 anonim ***** válasza:
Normális dolog a székrekedés terhesség alatt, de azért, ha egy hete nem tudtál WC-zni, azzal már kell vmit csinálni. Nekem terhesen a Laevolac és a glicerines kúp (esetleg kombinálva) segített ilyen esetben!
2013. márc. 12. 07:44
 15/16 anonim ***** válasza:

Joghurtba rakj 1-2 kanál lenmagot az meghozza az eredményt...

26 hkm

2013. márc. 12. 07:48
 16/16 A kérdező kommentje:
köszi a segítséget mindenkinek.úgy néz ki ,a starking alma segített.reggel sikerrel jártam.:)
2013. márc. 12. 09:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!