Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Székrekedés 9hetesen? 1Hete...

Székrekedés 9hetesen? 1Hete nincs székletem, igaz alig eszem, mert rosszul vagyok.

Figyelt kérdés
Nem fáj a hasam,nincs ingerem sem.Volt régebben vastagbél gyulladásom,tudom milyen érzés mikor megreked a salak anyag.De most semmi.Létezik,hogy mindent feldolgozik a szervezetem?De valaminek csak kéne jönnie nem?Ötletek?
2013. márc. 11. 20:40
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
nekem 6+2h van székrekedésem, szerintem kérd ki orvosod tanácsát.
2013. márc. 11. 20:45
 2/16 anonim ***** válasza:
Miket eszel? Esetleg ha több gyümit ennél?
2013. márc. 11. 20:46
 3/16 A kérdező kommentje:
Lehet a kedves édesanyádat is az tette helyre...
 4/16 anonim ***** válasza:

Még akkor is probléma ha nem okoz különösebb tüneteket. Nincs olyan, hogy mindent feldolgoz a szervezet valaminek jönnie kell. 2-3 napig próbáld meg a házi gyógymódokat, de utána minden képen kérd ki orvos tanácsát.

például: lenmagot vízbe kell áztatni legalább 12 órát utána a vizet meg inni, aszalt szilva eszegetése, sok zöldség gyümölcs fogyasztása, curry fűszer fogyasztása, hashajtó lekvár fogyasztása, sok folyadék, spenót főzelék fogyasztása mind elősegítik, hogy sikerrel járj.

5/16 A kérdező kommentje:
Látom eltűnt az 1es válasz.. A Többit köszönöm szépen.Almát eszem,és kivit ettem kb 1.5hete,de alig megy le valami.A főtt étel egyáltalán nem,mert az olaj és a hagyma szagát el sem tudom viselni.:-( Pedig éhes vagyok,de a gyomorfájás,és a hányinger visszatart.
2013. márc. 11. 20:52
 6/16 anonim ***** válasza:
Szilvalekvár, laevolac szirup, glycerin kúp amiket alkalmazhatsz! Sok folyadék és rostban gazdag étrend. Az 1 hetes dolog már nem egészséges!
2013. márc. 11. 21:03
 7/16 A kérdező kommentje:
Laevolac van itthol,dulcolaxot lehet szedni terhesen?
2013. márc. 11. 21:17
 8/16 anonim ***** válasza:
Dulcolaxot illetve bármilyen más ilyen gyógyszert ne szedj be. Próbálkozz az aszalt szilvával vagy a hashajtó lekvárral Ilyet bármelyik gyógynövényboltban vehetsz. Én is azzal vészeltem át az első két hónapot.
2013. márc. 11. 21:50
 9/16 anonim ***** válasza:

szedsz vasat? Mert akkor érdemes egy-két napra felfüggeszteni, sok rostban gazdag étel, teljeskörűség kenyér vagy zsemle, vannak fincsi kekszek szintén teljes kiörlésüek, pl.: győri édes, szoktam enni kakaóba mártogatott babapiskótát, az nagyon jó a gyomorégésre.

Rengeteg gyümölcs zöldség! Van amikor egész-nap csak gyümit és zöldséget eszem, reggel saláta, tízórai alma, ebéd narancs, banán, uzsonna szőlő vagy főtt zöldségek, vacsira csináltam görögsalit :)

Vannak ezek a jóreggelt szeletke tudod az is nagyon jó...

sikerülni fog hidd el... Kitartás! 2 éves fiúcska mamája és 10 hetes kismama :) van benne rutinom :)

2013. márc. 11. 22:24
 10/16 A kérdező kommentje:
Jól hangzanak,de sajnos ebből semmit nem tudok megenni.Vasat nem szedek.Viszont egy üveg barackbefőtt sem segített.:-( Nekem 3. Baba,mégis küszködök ilyen dolgokkal.
2013. márc. 11. 23:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!