Kevés a székletem, van okom aggodalomra?
Figyelt kérdés
2 hete költöztem be koliba, egyetemista vagyok (MsC). Eddig semmi gond nem volt a székletürítés mennyiségével és rendszerességével, nem is kellett 'erőlködni, nyomni', jött és kész, szép emberi adag. Azonban most, hogy beköltöztem koliba, kevesebbet eszem, viszont továbbra is (ahogy az idő engedi) eljárok calisthenics-ezni haverral (saját testsúlyos edzés, úgymint tolódzkodás, húzódzkodás, stb) és futunk is mellette 2-3 km-t. A mi emeletünkön rajtunk kívül (mármint rajtam és a lakótársaimon kívül) csak lányok vannak, a mosdó pedig közös, tehát eléggé frusztráló úgy bemenni nehéz dolgot intézni, hogy közben ülnek a wc-n mellettem lányok, NÉMA CSÖND, és a lehető leghalkabban kell intézni a dolgot... Hétfőtől péntekig vagyok bent koliban, általában egyszer kell nagy dolgot intézni, de akkor se sikerül nagy adagot produkálni, és mikor hazajövök pénteken, jókat kajálok hétvégén, de pl. vasárnap is csak egészen keveset sikerül összehozni... Olvastam, hogy nem valami jó, ha a széklet hosszabb ideig érintkezik a béllel (toxikus anyagok vannak benne, rákkeltők, stb.), így eléggé aggódom, hogy ez hosszabb távon egészségügyileg vissza fog ütni. Mit kéne tennem? Többet egyek, többet mozogjak, mit egyek? Hashajtót el szeretném kerülni... 190 cm és 74 kg vagyok, esetleg ha relevánsak lennének ezek az adatok.2013. febr. 23. 21:49
1/4 anonim válasza:
Lelkiekben kell helyreraknod magad, hogy nem szégyen a kakálás. Amúgy még csak 2 hét telt el. Én 3 évig voltam koleszos, és már pár hónap után mindenkinek ment a hangos kakilás :D
2/4 A kérdező kommentje:
Ha csak a koliban produkálnék kevés mennyiséget, az érthető lenne (stressz, muszáj halkan csinálni, stb.), de itthon, nyugodt körülmények között ki kéne adni a többit szerintem :S azt gondoltam, hogy na, ha ott a szorongás miatt nem sikerült annyit, meg nem is ettem a koliban annyit, mint amennyit itthon szoktam, majd itthon bepótolom... de nem :S
2013. febr. 23. 22:17
3/4 anonim válasza:
ha sok tejet iszol vagy egy nap több csésze kávét az nagyon meg szokta hajtani az hasat, ki lehet próbálni, bajod nem lesz tőle legfeljebb a kávétól felpörögsz... XD
4/4 anonim válasza:
Énse szarok sokat és mégis jól vok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!