21hetes kismama vagyok, miért nem érzem még a pici mozgását? Vagy csak lehet nem tudom, mit kéne éreznem? Meddig normális hogy nem érzem?
Szerintem még nem tudod mit kéne érezned. Egy barátnőm most 24 hetes és a kedves ismerősök halálra rémítették 20 hetesen, hogy miaz, hogy még nem érzi?
Teljesen odavolt a babó miatt, és egyszer csak észrevette, mikor már egyértelmű volt, azóta nagyon boldog.
Fogod érezni, nyugi:)
Szia! A második babámnál pontosan azt éreztem, ami a nagykönyvekben le van írva: mintha pillangók repkedtek volna belül, érdekes volt. Most a harmadiknál olyan érzés, mintha bele-bele rúgna vmilyen szervembe, inkább egy hirtelen feljajdulást vált ki. Amikor forog a vízben, az pedig érdekes húzó érzés. Szerintem minden terhesség más, az elsőt kb 20 hetes kortól éreztem én is, a másodikat 18, ezt pedig 16 hetes kortól. Nálam pl akkor a legélénkebb, ha este lefekszem vízszintesen, olyankor tisztán érezni, figyeld csak meg, biztos van valami!
18 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!