Ma voltam védőnőnél,12hetes kismama vagyok! A vérnyomásom 85/50volt! Ez normális?
szerintem alacsony
a normális 120/60
Nem kell izgulni,nagyon sok kismama küzd alacsony vérnyomással!!És inkább alacsony legyen mint magas,mert a magas vérnyomás utalhat toxémiára is.
Nekem is alacsony,bár nem ennyire mint neked,de nekem is 105/57 meg 109/67 meg ilyenek a vérnyomásaim. :) És örülök neki,hogy csak ennyi és nem magas :)
Ne izgulj ez normális.Ha a védőnő nem mondta,hogy ez nagyon alacsony és bajt jelent,akkor nem kell izgulni miatta.Ha nem okoz nálad gondot,nem szédülsz,nem esel össze akkor nincs baj :)
24+2 hkm
nekem is mindig 90/60 körüli. A védőnő mindig azt mondja, hogy inkább alacsonyabb legyen, mint magas!
Nekem korábban normális volt, csak a terhesség óta ilyen alacsony, és én is olyan vagyok, mint egy zombi, állandóan álmos, tanulnom kellene, de képtelen vagyok koncentrálni.
Kávét is iszok, de semmit sem ér...
Tény hogy nem normális, de fura dolgokra képes terhesség alatt a szervezet. És valóban így van, inkább legyen alacsonyabb mint nagyon magas.
Ettől függetlenül nagyon vigyázz magatokra, nehogy valahol összeess, elszédülj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!