Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mindenki ennyire érzékeny? Én...

Mindenki ennyire érzékeny? Én már nem bírom.13+2 hetes kismama.

Figyelt kérdés
Egyszerűen mindenen elérzékenyülök és sírok. Egy kisbaba ruhától is képes vagyok sírni, ha ránézek. Egy daltól, vagy egy rossz gondolattól. És aggódom mindenért, a szüleimért főképp az egészségükért. Persze eddig is meg volt a természetes aggódás, de most... Minden az ezerszeresére nőtt bennem, irányíthatatlan és iszonyat gyengének érzem magam. Nem beszélve arról, ha a kicsire gondolok, rögtön sírni kezdek a meghatódottságtól és ha belegondolok milyen kis picike, ártatlan teremtés... Teljesen kezelhetetlenek az érzéseim. Boldognak kéne lennem, nem sírni mindenen.
2013. márc. 11. 11:12
 1/6 anonim ***** válasza:
ne aggódj, mindenki ilyen egy kicsit! nézz meg egy szülős videót, az a csúcsok csúcsa, a zokogások netovábbja! ;) ajánlom a korai szőrkontaktus címűt, vagy a tinimamik részeit a neten! csodásakat bömbölök attól a pillanattól,h. megvolt az utolsó nyomás, kint a baba. :) kitartás, így lesz még ez 27 hétig! ;)
2013. márc. 11. 11:21
 2/6 anonim ***** válasza:

Én nem vagyok egy nyafogó nyápic úgy általában, de mind a két terhességem alatt egy elviselhetetlen hisztérika lettem, egyszer meg 1,5 órát zokogtam egy természetfilmen, mert megmutatták, hogy egy hím oroszlán megölte a másik kicsinyeit, hogy az anyjuk újra tüzeljen és ő párosodjon vele. Mutatták a piciket ahogy az anyukájuk vitte az élettelen kis testüket.

Arra emlékszem a terhességekből, hogy folyton hugyoztam meg bőgtem.

2013. márc. 11. 12:28
 3/6 anonim ***** válasza:

Én az első terhességem alatt egyszer sírtam, mikor a párom véletlenül lekönyökölte a fejemet éjszaka álmában. Annyira elkezdtem sírni, pedig nem fájt, csak valahogy rosszul esett , nem is tudom megmagyarázni.

Most a második babámat várom és egy reklámon simán elsírom magam, pedig csak kedves mondjuk a dallama.

2013. márc. 11. 12:45
 4/6 anonim ***** válasza:

Az elején én is ilyen voltam. A párom nagyon édes volt. Jött, hogy miért sírok? Mondtam neki hogy nem tudom... :)

Megölelgetett és vigasztalgatott de csak rosszabb lett... :D

Nekem szerencsére elmúlt a 15-17 hét körül... :)

26 hkm

2013. márc. 11. 13:10
 5/6 anonim ***** válasza:
Ez teljesen normális! Idővel picit jobb lesz, de egész terhesség alatt megmarad! Aztán szülés után talán még durvábban így lesz... :-)
2013. márc. 11. 19:50
 6/6 frászkarikaborsó ***** válasza:
én azon sírtam el magam hogy milyen aranyos a nyuszim, pedig én sem vagyok egy síróska :)
2013. márc. 11. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!