Mindenki ennyire érzékeny? Én már nem bírom.13+2 hetes kismama.
Én nem vagyok egy nyafogó nyápic úgy általában, de mind a két terhességem alatt egy elviselhetetlen hisztérika lettem, egyszer meg 1,5 órát zokogtam egy természetfilmen, mert megmutatták, hogy egy hím oroszlán megölte a másik kicsinyeit, hogy az anyjuk újra tüzeljen és ő párosodjon vele. Mutatták a piciket ahogy az anyukájuk vitte az élettelen kis testüket.
Arra emlékszem a terhességekből, hogy folyton hugyoztam meg bőgtem.
Én az első terhességem alatt egyszer sírtam, mikor a párom véletlenül lekönyökölte a fejemet éjszaka álmában. Annyira elkezdtem sírni, pedig nem fájt, csak valahogy rosszul esett , nem is tudom megmagyarázni.
Most a második babámat várom és egy reklámon simán elsírom magam, pedig csak kedves mondjuk a dallama.
Az elején én is ilyen voltam. A párom nagyon édes volt. Jött, hogy miért sírok? Mondtam neki hogy nem tudom... :)
Megölelgetett és vigasztalgatott de csak rosszabb lett... :D
Nekem szerencsére elmúlt a 15-17 hét körül... :)
26 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!