Polip a méhszájon, veszélyes?
Ma voltam nőgyógyásznál,mert a teszt szerint babám lesz.Ezt a doki megerősítette,aminek nagyon örülünk.Viszont kicsit aggaszt,hogy a méhszájamon polipot talált,amire azt mondta,hogy majd szülés után megműti.A minimális erosió mit jelent?Tavaly méhszáj sebem volt,amivel nem kezdett semmit a doki,lehet ebből keletkezett a polip?5-6 hetes terhes vagyok,az normális,hogy a kis szíve nem dobogott,nem érzékelhető...ez van a papíromon.
Köszönöm előre is a válaszokat!
Nekem dettó ugyanez van, csak én már 8 hetes vagyok. Én is nagyon betojtam, de aztán utána néztem a polipnak (google-ba írd be). A terhességet nem befolyásolja, 6 hetesen pedig még nincs szívhang. Majd jövőhéttől!
Szülés után majd megműtteted a polipot addig csak figyelemmel kell kísérni. Ami a fő: általában ezek jóindulatú bőrkinövések. Ne aggódj! Szép babavárást!
Én 11. hetes terhes vagyok az orvos most állapította meg, hogy méhszáj polipom van.
Az a kérdésem,hogy ez a terhesség alatt növekszik-e(esetleg csökken a mérete?), most 5-10mm körüli?
Barnás, néha piros folyásom van, de nem mindig.Lehet ez melett dolgozni vagy a baba egészsége miatt a fekvés javasolt?Ha mintát vesznek belőle az ugye nem veszélyes?
Szia!
Én veszélyeztetett terhes vagyok,de nem a polip miatt,hanem a munkahelyemen fizikai munka végzés miatt.Én nem fekszem sokat,nem is mondta a doki,hogy kellene a polip miatt.Nekem nagyobb a polipom,mint volt és vizsgálatkor,amikor megfogta csipesszel,érzékeny is,majdhogy nem fájt.Én a helyedben elmennék táppénzre.A babának a poliptól nem lesz baja,legalábbis nekem a doki ezt mondta.Szülés után közvetlenül lecsípi:(ettől jobban tartok,mint a szüléstől.
Szóval,ne aggódj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!