Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Polip a méhszájon, veszélyes?

Polip a méhszájon, veszélyes?

Figyelt kérdés

Ma voltam nőgyógyásznál,mert a teszt szerint babám lesz.Ezt a doki megerősítette,aminek nagyon örülünk.Viszont kicsit aggaszt,hogy a méhszájamon polipot talált,amire azt mondta,hogy majd szülés után megműti.A minimális erosió mit jelent?Tavaly méhszáj sebem volt,amivel nem kezdett semmit a doki,lehet ebből keletkezett a polip?5-6 hetes terhes vagyok,az normális,hogy a kis szíve nem dobogott,nem érzékelhető...ez van a papíromon.

Köszönöm előre is a válaszokat!

2009. szept. 14. 12:20
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
5-6 hetesen még nem feltétlenül van szívhang, ne aggódj. 6 hetesen is csak ritkán, 7-8 hetesen kell majd hogy legyen... nekem csak a 8.héten volt és most tökéletesen fejlődik. a polippal kapcsolatban sajnos nem tudok véleményt, de szerintem bízz az orvosodban, ha gond lenne így a terhesség nyílván mondta volna. esetleg menj el másik orvoshoz is ha kételkedsz, erre ezen a fórumon csak véleményeket, de diagnózist nem kapsz. boldog babavárást, üdv.
2009. szept. 14. 12:36
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod:)
2009. szept. 14. 12:40
 3/9 anonim ***** válasza:

Nekem dettó ugyanez van, csak én már 8 hetes vagyok. Én is nagyon betojtam, de aztán utána néztem a polipnak (google-ba írd be). A terhességet nem befolyásolja, 6 hetesen pedig még nincs szívhang. Majd jövőhéttől!

Szülés után majd megműtteted a polipot addig csak figyelemmel kell kísérni. Ami a fő: általában ezek jóindulatú bőrkinövések. Ne aggódj! Szép babavárást!

2009. szept. 15. 14:14
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm,viszont neked is!:)
2009. szept. 16. 12:09
 5/9 A kérdező kommentje:
-mármint szép babavárást-
2009. szept. 16. 12:10
 6/9 anonim válasza:

Én 11. hetes terhes vagyok az orvos most állapította meg, hogy méhszáj polipom van.

Az a kérdésem,hogy ez a terhesség alatt növekszik-e(esetleg csökken a mérete?), most 5-10mm körüli?

Barnás, néha piros folyásom van, de nem mindig.Lehet ez melett dolgozni vagy a baba egészsége miatt a fekvés javasolt?Ha mintát vesznek belőle az ugye nem veszélyes?

2010. febr. 2. 19:45
 7/9 A kérdező kommentje:

Szia!

Én veszélyeztetett terhes vagyok,de nem a polip miatt,hanem a munkahelyemen fizikai munka végzés miatt.Én nem fekszem sokat,nem is mondta a doki,hogy kellene a polip miatt.Nekem nagyobb a polipom,mint volt és vizsgálatkor,amikor megfogta csipesszel,érzékeny is,majdhogy nem fájt.Én a helyedben elmennék táppénzre.A babának a poliptól nem lesz baja,legalábbis nekem a doki ezt mondta.Szülés után közvetlenül lecsípi:(ettől jobban tartok,mint a szüléstől.

Szóval,ne aggódj!

2010. febr. 3. 17:06
 8/9 A kérdező kommentje:
A folyásodra csak annyit tudok írni,hogy normális a polipnál és nálam is előfordult,persze be is rezeltem,mert tök rossz,hogy nem tudja az ember eldönteni,hogy most baj van,vagy "csak"a polip vérezget.
2010. febr. 3. 17:08
 9/9 A kérdező kommentje:
A mintavételre nem tudok mit reagálni....nálam ez szóba sem került,mert állítólag,vagyis a dokim szerint ,terhes nőknél a polipot nem szokták bántani.
2010. febr. 3. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!