Már van két fiam. 2 öcsém(22 éves és 19 éves) és 2 húgom(13 éves és 5 éves).A nagyobbik öcsémnek lesz egy lánya,így anyukámnak(42 éves) 3 unokája lesz,és most várja a 6.gyereket.Normális az,hogy még valaki szül gyereket,hogy már van unokája?
24/F.
2013. márc. 10. 23:10
1/10 anonim válasza:
Miért ne? Ha ennyi energiája van.. :)
2013. márc. 10. 23:14
2/10 anonim válasza:
Mi a véleményem? Semmi. ő dolga. 42 évesen még fiatal, van, aki ekkor szüli az elsőt.
2013. márc. 10. 23:18
3/10 anonim válasza:
Furcsa helyzet. Főleg majd a kicsiknek lesz az.
De óriási elismerést érdemel, aki 6 gyermeket is szül! És tényleg többeket ismerek, akik 42 évesen szülik/szülték az elsőt.
2013. márc. 11. 05:43
4/10 anonim válasza:
Ja, és érdekes belegondolni az anyós-meny viszonyba: együtt lehetnének akár a szülőszobán. Utána meg együtt tologatják a babakocsit. :-)
2013. márc. 11. 05:45
5/10 anonim válasza:
Számomra sokkal inkább elfogadható a mai világban (és a környezetemben is ezt tapasztalom), hogy valaki 42 évesen szül, mint az hogy 24 évesen már 2 gyereke van. Persze engem az sem zavar, csak tudja őket eltartani. Én nem tudtam volna 24 évesen eltartani egy családot, de minden elismerésem, ha Te ezt meg tudod oldani.
2013. márc. 11. 07:10
6/10 anonim válasza:
Kicsit furcsa helyzet, de ha a gyerekek is megértik, akkor semmi akadálya. Édesanyád még fiatal, 42 évesen még simán szülhet.
2013. márc. 11. 07:37
7/10 anonim válasza:
Ismerek hasonló családot, a nagynéni-nagybácsi remekül eljátszott az unokaöcsivel. :) Ma már egyáltalán nem extrém dolog 42 évesen szülni, pláne 6. gyereket. Az unokák pedig viszonylag korán jöttek (szerintem több első gyerekes 42 éves szaladgál, mint nagymama). Így kicsit furcsa belegondolni a helyzetbe, szokatlan, de szerintem normális dolog. Régebben, amikor már 17-18 évesen férjhez mentek és szültek a lányok/asszonyok, és nem 1-2 gyerek volt családonként, biztos gyakrabban volt ilyen.
2013. márc. 11. 07:42
8/10 anonim válasza:
Én 24 évesen szültem, anyu 45 volt ekkor. Akkoriban közte meg az új párja között is téma volt a dolog, mert a férfinek nincs saját gyereke. Nem vagyok benne biztos, hogy normálisan helyén tudtam volna kezelni a dolgokat, hogy az anyám, akinek van két rég felnőtt gyereke, szül egy újabb gyereket, aki egyidős az enyémmel.
A kérdésedre válaszolva normális, hiszen anyukád nem teheted arról, hogy te ilyen fiatalon apuka lettél. :) Csak érzelmileg ezt nem minden (felnőtt) gyerek tudja hova tenni. Ugyanakkor ha te is 42 éves leszel és esetleg neked is lesz már unokád, megakadályozna abban, hogy újra apává válj mondván, te már nagyszülő vagy...?
2013. márc. 11. 09:41
9/10 anonim válasza:
Szerintem normális! Ismerek ilyet én is, szerintem aranyos! A gyereke és az unokái jót tudnak majd játszani egymással! És gratulálok anyukádnak, én is a 6. babámat várom (igaz, nekem még csak 8 éves a legnagyobb)!
2013. márc. 11. 09:49
10/10 anonim válasza:
Igen, szerintem normális. Gondolom nem más nyakára szüli. Attól, hogy nagymama miért ne, az ő élete.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!