Mikor küldik a kismamákat amniocentézisre vagy hogyan müködik?
Figyelt kérdés
Azt tudom hogy akkor ha nem jo a nyakiredö vastagsága. De elötte elküldenek még egy uh-ra? Vagy hoagyan megy ez?2013. márc. 10. 19:33
1/4 anonim válasza:
Nem csak akkor. Ha a kombinált vagy integrált teszt eredménye nem jó, vagy ha 35 felett van az anyuka. Késöbb már nyakiredőt nincs értelme nézni.
2/4 A kérdező kommentje:
értem köszi a választ
2013. márc. 10. 19:47
3/4 anonim válasza:
35 év feletti kismamákat automatikusan küldik (persze nem kötelezhetnek rá), a fiatalabbakat csak akkor, ha felmerül valamilyen rendellenesség kockázata valamelyik korábbi vizsgálat eredménye alapján.
4/4 anonim válasza:
Nekem a kombinalt teszt aranya volt 1:20-hoz, automatikusan javasoltak az amniot. Amugy a tarkoredovel nem volt gond, de inkabb elmentem. Mondjuk a korom is jacasoltta tette, pont 35 vagyok, parom is mar 42, ami szinten szamit, de nem ez volt a fo ok. Ha a kombinalt jol sikerult volna, nem lett volna ra szukseg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!