Ki járt már a 17. kerületi Medikard-ban 4D-n?
Konkrétan sehol nem találtam róla véleményt.
Valakinek ha van esetleg tapasztalata, és leírná nekem, annak nagyon örülnék.
Köszi :)
Szia! Én már jártam. Sőt, mindenféle vizsgálaton részt vettem. Nem is járok máshova hosszú évek óta. Gyopár doktor úrhoz járok. Nála szültem. Egy tünemény. Imádom. Őt is és mindenkit aki ott van. Nagyon rendesek.
Jó az UH-juk. Bár mi azért elmentünk egy genetikaira is külön a Magzati Diagnosztikai Központba az Örsön a Bolgárkerék u. 3-ba, de csak a magunk megnyugtatására, mert elmúltam 35 éves. Mire vagy pontosan kíváncsi még? Kaptunk dvd-t is a felvételről és fényképeket is. Ha jól emlékszem 12 ezer körül van.

Szia, teljesen osztom az első válaszoló véleményét. Akár én is írhattam volna a hozzászólását.
4D- n is ott voltam. Az egyik Bajcsys doktornő csinálja a 4D-t szombatonként. Végtelenül kedves, türelmes, segítőkész. 40 perc a 4D ultrahang. AZ egészről odaadják a DVD-t, plusz kinyomtatják a legjobb fotókat. Ha a baba valami miatt szégyellős és nem mutatja meg magát, akkor vissza lehet menni egy újabb 20 perces próbálkozásra, ami nekem ingyenes volt. Szépek lettek a képek. Szóval én ajánlom őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!