Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Budapesten a XX. Kerületi...

Budapesten a XX. Kerületi sztk-ban felrakják nekem pendrive-ra a vizsgálatot, ha viszek? 12. heti UH.

Figyelt kérdés
Volt már akinek megtették?
2012. okt. 17. 10:01
 1/4 kittycica1987 ***** válasza:
Szia! Nekem sajnos nem tették meg :( Én a telefonommal fényképeztem le alurkót mást sajna nem tudtam tenni. Nem hogy itt, de még a Dél-pesti kórházban sem teszik meg sajna. Elég szomorú, hogy azért fizetjük a TB-t, hogy egy képet se kapjunk a terhesség alatt magándoki, vagy 4d-s utrahang nélkül.
2012. okt. 17. 14:51
 2/4 A kérdező kommentje:
Én 2 évvel ezelőtt kaptam ey képet, csak gondoltam most fel is lehetne venni, mert erre még nem engedik be az apukát.
2012. okt. 17. 15:29
 3/4 kittycica1987 ***** válasza:
Nekem már nem adtak képet idén :( Szerencsére aput beengedték de mi már a 30. hetin voltunk csütörtökön :)
2012. okt. 20. 11:49
 4/4 A kérdező kommentje:
Már túl vbagyunk rajta, kaptunk képet is! :)
2012. okt. 20. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!