Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet "elöbb kérni egy UH...

Lehet "elöbb kérni egy UH vizsgálatot?

Figyelt kérdés

genetikai vizsgálat kellene nekem elviekben 18tol 20 hétig van ha jol tudom és felhívtam az ultrahangost hogy kérek időpontot erre 20 dikai hétre adna időpontot ami 3 hét múlva lesz nem is lenen gond csak az a baj hogy külföldre utazunk temetésre és megoldhatatlan lehet a 19 hétre kérni?

na már most arról nem is beszélek hogy böven a 18 hétbe vagyok Május 16 dikán volt meg utoljára és akárhogy számolok a 18 hétbe benne vagy ok

ha már pediglen igy van akkor 2 hét mulva 20 hét és nem a rákövi hét

2012. szept. 23. 08:17
 1/5 anonim ***** válasza:
42%

Légy határozottabb, kérd hogy 2 hét múlva legyen, mert neked máskor nem jó! A kórházak telítettek, nem

Mindig van akkorra időpont mikorra az ember szeretné! Másik kórházba is adhat beutalót az orvos, lehet ott hamarabb sorra kerülsz!

A temetés 3 hét múlva lesz, akkor még meg sem halt az illető, mert 3 hétig nem húzzák a temetést sehol sem!

Na

2012. szept. 23. 08:56
 2/5 A kérdező kommentje:
urnás temetés
2012. szept. 23. 08:57
 3/5 anonim ***** válasza:
Menj el magan klinikara, fontos hogy a genetikai uh-t a megfelelo idoben vegezzek.
2012. szept. 23. 09:29
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem a genetikai UH-t a betöltött 21. héten csinálták, mert akörül van valami fejlődési ugrás és a doki már a kész állapotot szereti látni.
2012. szept. 23. 10:09
 5/5 anonim ***** válasza:
4-es voltam és magánorvos csinálta.
2012. szept. 23. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!