Milyen vizsgálatokra fog elküldeni legelőször a nőgyógyász? Szoktak az apától is kérni valamilyen vizsgálatot?
Figyelt kérdés
2011. jún. 19. 10:53
1/5 anonim válasza:
Szia!
Engem első terhességnél pozi test mellett is elküldött pisitesztre.(hcg kimutatása) De ez nem mindig van. (pl. most a másodiknál rutinosan mondtam, hogy felesleges olyan gyorsan jött ki a két vonal+ az émelygés is megindult) Első "igazi" vizsgálat az uh, ami hüvelyi uh. Ekkor nézik meg, hogy valóban baba-e, hol helyezkedik el, kb. hány hetes terhes lehet a kismama stb?
Apának terhességnél nem kell megvizsgáltatnia magát, mert akkor ügyes volt;)
2/5 anonim válasza:
*mmint minden oké az apával is, ha valóban babuci van a dologban,- úgy értettem az utolsó mondatot :)
3/5 anonim válasza:
Nálunk kértek az apától tüdőszűrő papírt.
4/5 anonim válasza:
Nálunk kértek az apától vércsoport meghatározás miatt vérvételt.Mivel én 0 pozitívos vagyok azt mondták hogy ez szükséges.
5/5 Niktoon válasza:
Az első vizsgálatok: Tüdőszűrő (csak papír), belgyógyászat, fogorvos, vérvétel, Ellenanyag-vizsgálat, Védőnő.
Nekünk a férjemtől is vettek vért az ellenanyag vizsgálat miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!