Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Valaki segítene? Budapesti 4....

Valaki segítene? Budapesti 4. kerületi orthopédiára kell mennünk.

Figyelt kérdés
Kell regisztrálni?stb!Még soha nem voltam ott nem tudom,hogy működik itt a dolog,apuka meg szokás szerint nem ér rá minket elvinni.
2013. febr. 5. 12:01
 1/6 anonim ***** válasza:

Beutalót kell vinni az SZTK-ba, ott a pultnál odaadod a néninek és vársz.

Tapasztalataim szerint órákat, mi legalábbis még sosm jutottunk be időben.

Ha csecsemő a kicsi, akkor érdemes előre időpontot kérni telefonon, de valszeg úgysem fogják tudni tartani... :(

2013. febr. 5. 12:19
 2/6 Babeli Zurzavar ***** válasza:
en eddig mind a ketszer idopontot kertem telefonon, a beutalo szamanak bemondasaval es max15 percet vartam...
2013. febr. 5. 12:29
 3/6 A kérdező kommentje:
Időpontunk az van meg beutalónk is.Csak nem tudom,hogy hogy működik ott.Akkor lesz egy pult ott kell regisztrálni?Mert a telefonban azt mondták,hogy regisztrálni kell.És merre van az épületben az orthopédia?
2013. febr. 5. 12:34
 4/6 anonim ***** válasza:

Ja, ez olyan nem komoly regisztráció.

A főbejáraton bemész az SZTK-ba, ott a földszint végén balra van egy csapóajtó, de a biztonsági őrök segítenek.

Bemész a folyosóra, a túlsó végén van a pult. Néninek odaadod a beutalót ameg a gyerek TAJ kártyáját, és kész.

Második, mázlista vagy, nekünk rendszeresen rámegy az egész délelőtt...

2013. febr. 5. 12:38
 5/6 anonim ***** válasza:
Mi is jártunk már ott, beutalóval, előzetes időpont kéréssel. Max. 10 percet kellett várnunk, de amikor kijöttünk (3 gyerekkel voltam), már elég sokan ültek kinn a folyosón. Kérdezték, hogy van-e időpontod, akinek volt, azokat hívták be először. Nem mindenkinek volt, kb. az érkezők felének.
2013. febr. 5. 13:07
 6/6 A kérdező kommentje:
Túl vagyunk rajta!kb 5percet vártunk,de talán annyi sem volt.Köszönöm a válaszokat!
2013. febr. 5. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!