Kismamák, melyik budapesti kórházban érdemes szülni?
Nem vagyok ismerős Pesten,vidéki nőgyógyászom múlt héten állapította meg a terhességet.
Olyan kórházat keresnék,ahol:
Van alapítványi szoba,lehetséges szülésznőt/orvost választani,van alternatív szülőszoba és támogatják a természetes szülést,a gátvédelmet,ahol az apuka nem csak üvegablakon keresztül láthatja a picit,és ahol összességében normálisak a körülmények.
Szent János kórház. Bemehet a szobába bárki hozzád, rokon barát, a pici is ott lehet veled, de ha akarod leadod estére. Adnak a picinek vizet, pótlást ha kell.
Nagyon szép a szülőszoba, kád labda... saját wc-vel, ha tudod hogy lányt vársz rózsaszínbe, ha fiút kékbe raknak.
Nagyon kedves, rendes volt mindenki.
Szia!Én is a Szent Jánosban szültem,kétszer.Nagyon kedves mindenki,az egyik legfelszereltebb kórház,azonnali készenlétben vannak mindenre (engem pl.az első szülésemnél 2 perc alatt kellett császározni,mert leesett a szívhang),kiváló mindegyik(!!) orvos,szakképzettek.Mindenki nagyon kedves,nem pénzéhesek a dolgozók.A szülőszoba nagyon szép,és a kórtermek sincsenek lepukkanva.Apuka,sőt nagyszülő bárki láthatja,nem csak üvegfalon.
Orvosként tudom ajánlani a saját orvosom:Dr.Szathmáry Gábor,írj priviben,ha érdekel a tel.száma.De mondom,csupa-csupa jó orvos van,én szinte mindet ismerem,és bátran ajánlom.
Köszi mindenkinek.
Kedves utolsó,olyan helyet keresek,ahol van alternatív szülőszoba+jó orvos is.Remélem,és bízom benne,hogy a kettő együtt nem zárja ki egymást:)
A Jánost mindenképpen megnézem magamnak,úgysincs messze.
Én is a János kórházat ajánlom, nekem is nagyon tetszett, a következőt is ott szeretném majd...
Egyébként Nekem Baltschik Miklós volt az orvosom, a szülésznőt már vajúdás közben "fogadtuk fel", mert nagyon szimpi volt, megkértük, hogy maradjon, ő pedig Sniadowska Szilvia volt...
Őket csak ajánlani tudom :)
Én a Szent Istvánban fogok szülni remélhetőleg egy héten belül. Ott van minden, amit szeretnél, jó fejek a szülésznők, orvosról csak kettőről tudok nyilatkozni, az enyém, aki nagyon rendes, a másik akivel ügyeleten találkoztam, és meg nem mondanád róla, hogy ott dolgozik, ugyan is nem hord köppenyt, na őt ne válaszd. Gátvédelem is van, de azt tapasztaltabb szülésznővel kell végigcsinálnod, a fiatalabbak annyira nem vágják szerintem. Van alapítványi szoba is, 13 rugó egy éjszaka, tehát ha 3-at vagy bent, akkor kb negyven rugó, nem tudom, hogy ez neked jó ár-e, nekem kicsit magas volt, és így nem olyanban leszek (meg igazából a többi kismama tapasztalata, akikkel együtt vagy, ami ingyen van megfizethetetlen... :))
Amúgy minden szülés természetes, akkor nem természetes, ha a baba a füleden jön ki! :D
Kedves Utolsó,
a Szent István szemléletéről jókat olvastam.
Melyik orvost érdemes illetve nem érdemes választani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!