Kismamák, melyik budapesti kórházban érdemes szülni?
Nem vagyok ismerős Pesten,vidéki nőgyógyászom múlt héten állapította meg a terhességet.
Olyan kórházat keresnék,ahol:
Van alapítványi szoba,lehetséges szülésznőt/orvost választani,van alternatív szülőszoba és támogatják a természetes szülést,a gátvédelmet,ahol az apuka nem csak üvegablakon keresztül láthatja a picit,és ahol összességében normálisak a körülmények.
Én a Szent Istvánban szültem és remélhetőleg a másodikat is ott fogom. Nem volt dokim, meg szülésznőm sem, mégis pozitívak az élményeim. Siklós Nóránál szültem. Szülés után minden nap bejött megkérdezni, hogy rendben vagyunk-e. Szülőszobák barátságosak, labda mindegyikben van, a párod veled lehet és nem kell steril cucc neki. Van egy külön alternatív szoba is káddal, bordásfallal, francia ággyal. Nem alapítványi szobábn voltam, de örültem is neki, mert a többi anyuka sokat segített. A baba végig veled van, te látod el, csak a fürdetést végzik a csecsemősök. Bababarát a kórház. Ha nem értessz egyet az elveikkel, akkor nem ajánlom, mert szigorúan betartanak mindent. Nincs cumi, cumisüveg, cukros víz, karmolás elleni kesztyű stb. Ha nincs tejed és úgy látják, hogy kell a pótlás, akkor nem tápszert adnak, hanem bevizsgált anyatejet. Szülőszoba látogatás szerdánként van.
Remélem tudtam segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!