Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan lehetne rávenni a...

Hogyan lehetne rávenni a magzatot, hogy beforduljon? Sajnos csücsül

Figyelt kérdés
2013. márc. 8. 20:14
 1/8 anonim ***** válasza:

Vannak praktikák, de dokim szerint, ha egy baba faros, annak oka van, és nem szabad erőltetni a fordulást.

Az én lányom amúgy a 36. hétig faros volt, aztán gondolt egyet és szétfeszítve a pocakomat befordult.

2013. márc. 8. 20:17
 2/8 anonim ***** válasza:

Fogalmam sincs..szerintem beszélj hozzá sokat,mondogasd neki,hogy ideje lenne már befordulni(bár nem tudom hány hetes vagy)mert nem lesz elég helye ha húzza még az időt.Már elég jól megérti,hogy mit mondasz neki,szerintem egy próbát megér!!

Az én babám hála Istennek a 30. heti Uh-on már fejvégű volt,kedden megyek 32 hetes Uh-ra,remélem még mindig fejvégű. :)

31+3 hkm

2013. márc. 8. 20:18
 3/8 anonim ***** válasza:

Barátnőm babájára rá volt tekeredve a köldökzsinór, ezért nem tudott megfordulni. Amúgy szerencsére semmi baja nem lett, nem úgy volt rátekeredve, hogy baj legyen, csak hát nem tudott így forgolódni. Úgyhogy sokszor oka van annak, ha a baba nem fejvégű.

Az én babám is sokáig faros volt, és akkor nekem azt ajánlgatták, hogy könyököljek és térdeljek egyszerre, így a pocakom lóg úgymond a levegőben, és ettől majd befordul.

Hát nem tudom...én nem próbáltam.

A 33-34. héten fordult be magától.

2013. márc. 8. 20:23
 4/8 A kérdező kommentje:
31 hetes vagyok. Szerintem már nem fog befordulni, mert a lányaim már 20 hetesen is fejvégűek voltak. És hát igazából már helye sincs nagyon. Nekem több uh már nem lesz, most is csak a védőnő mondta, hogy keresztbe van bennem a kisfiam. (szívhang alapján)
2013. márc. 8. 20:27
 5/8 anonim ***** válasza:
Nyugi, még simán befordulhat magától is. De ha nem, vannak praktikák erre, interneten biztos találsz egy csomót.
2013. márc. 8. 20:29
 6/8 anonim ***** válasza:

Ezért nem szabad terhességet terhességgel vagy babát babával összehasonlítani, mert attól még, hogy a lányaid úgy feküdtek, a legkisebb meg nem, még nem jelenti, hogy faros is marad.

Nincs helye? Hát erre sok baba rácáfol a késői befordulással.

Ha meg nem fordul meg, oka van és akkor azt kell elfogadni.

2013. márc. 8. 20:58
 7/8 anonim ***** válasza:

Az én orvosom is amondó, hogy oka van annak, ha egy baba faros. Nekem mind a két gyerekem végig faros volt, a védőnőm azt mondta, hogy előfordulhat, bennem van a hiba, pl a csípőm olyan, vagy a medencém.

Kíváncsi leszek a 3. baba fekvésére.

2013. márc. 8. 21:14
 8/8 anonim ***** válasza:
simán be fordulhat van még ideje és helye is egy kicsi. nekem a védőnőm szívhang alapján azt mondta február 11.én hogy fejvégű 12én voltam uh akkor medencevégű volt 14én megint a védőnő mért szívhangot akkor megint fejvégű volt. ezek mind februárban történtek akkor voltam 32hetes uh. jövőhéten megyek a 36hetire már kíváncsi vagyok hogy lesz mert van mikor szét szakad a hasam szerintem akkor éppen helyezkedik. 35+4
2013. márc. 8. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!