Ez micsoda? Milyen amikor beindul a szülés, úgy hogy a magzatvíz még nem folyt el? Leírnátok nekem légyszives!
Köszönöm a válaszod!
VAgyis olyan tágulásra gondolsz hogy a méhem nől?Nem a méhszáj tágulásra értetted ugye?Bocsi de olyan kis tudatlan vagyok.
nekem úgy indult be a szülés, hogy pont a kórházban voltam NST-n, és mondta a nő, aki vizsgált, hogy szép 5 perces fájásokat mutat a gép - na jól ledöbbentem, mert én semmit az ég világon nem éreztem
bent tartottak, és kb két óra múlva 4 percesekre állt be a fájás, na azt már éreztem!! olyan, mint a menstruációs görcs csak sokkal erősebb, és rendszeres
a két fájás közben egyáltalán semmi fájdalom nincs, mintha elvágták volna, majd újra bekapcsolnák a fájdalmat egy kis kapcsolóval
ebből tudtam, hogy ez komoly
mikor otthon keményedtem, fájt a hasam hetekkel előtte, én is bizonytalan voltam, hogy ez már a szülés beindulása-e vagy még nem, de hidd el, tényleg nem lehet összekeverni semmivel
ha naponta 1-2szer van, az valószínűleg jóslófájás, keményedés
ha viszont rendszeres időközönként érzed, akkor azonnal hívd fel az orvost, mert neked még korai a szülés, és a kórházban bent tudják még tartani a babát, nehogy idő előtt megszülessen
Nagyon szépen köszönöm a válaszod!
Megnyugtató és aprólékos volt!Így már értem és azt hiszem jobban is vagyok.Tényleg köszi:-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!