Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ma megpróbáljuk szexel előcsal...

Ma megpróbáljuk szexel előcsalogatni a kisfiunkat. Utána mi történik? Elfolyik a magzatvíz? Ha beindul a szülés, mennyi időn belül? 40+5hetes vagyok!

Figyelt kérdés
2010. febr. 6. 09:13
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
66%
Lehet hogy semmi. Lehet hogy beindul. Az a baba tudja mikor kell kibújjon, ne aggódj :) Azért óvszert használjatok, mert ha beindul a szülés, akkor már nem tudsz "kimosakodni" és elég ciki úgy menni szülni, hogy a szex nyomai ott vannak...
2010. febr. 6. 09:18
 2/16 A kérdező kommentje:
Pont úgy hallottam,hogy a spermában vannak olyan anyagok,amik segíthetik.Első babám,de nem hiszem,hogy egy fürdés ne férne bele az időmbe.Rosszul gondolom?Nem tudom,de iszonyú türelmetlen vagyok már...
2010. febr. 6. 09:23
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Nyugodtan lehet gumi nélkül!Lesz időd lefürdeni ha beindulna!Mi 41 hetesen csináltuk így és sikerült is!Megrepedt a burok és elkezdett szivárogni a magzatvíz!Másnapra meg is született a kislányom!
2010. febr. 6. 09:27
 4/16 A kérdező kommentje:
Szia!És jöttek a fájások egyszerre?Vagy honnan érezted,hogy megrepedt a burkod?Ma este megyek vizsgálatra,délutánra tervezem a projektet,remélem sikerül jutni vmire,mert hétfőn be kell feküdnöm,ha semmi.Azt pedig kihagynám.Kérlek mesélj!!
2010. febr. 6. 09:34
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha óvszerrel csináljátok, tuti nem lesz eredmény, mert a spermában levő prosztaglandin hormon az, ami felpuhítja a méhszájat. Kivéve ha "boxoljátok a méhszájat", de gondolom ezt senki sem szeretné... :o)

Nekünk annyit hozott csak, hogy az együttlét után kb. 2,5 órával másfél órán át tartó 5 perces fájásaim lettek, amik aztán leálltak, pedig mi is nagyon reménykedtünk... Igaz, én csak 38 hetes voltam, szóval érdemes megpróbálni, de szerintem csak akkor, ha kívánjátok is. Szerintem akkor tudja beindítani a szex, ha már amúgy is nagyon közel volt ahhoz, hogy elinduljon (de ez nem tudományos, csak magánvélemény :o)

Jó szülést Neked!

Ja, és a magzatvíz ettől nem fog elfolyni, illetve ugyanannyi esély van rá, hogy elfolyik, mint egyébként. (A terhességek 10-20%-a indul így)

2010. febr. 6. 09:41
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem jöttek egyből a fájások csak éreztem,hogy valami folyik!Elkészülődtünk nyugodtan és bementünk a kórházba!Megvizsgáltak és mondták,hogy tényleg megrepedt a burok,de csak nagyon kicsit és ebből még nem lesz baba!Aztán este jött az orvosom és jóóóóól megvizsgált!Na utána már jöttek rendesen a fájások persze előtte is voltak,de nem vészesek!Ez olyan 19 órakkor volt és 23:20 lett meg a kislányom!Drukkolok neked!!Remélem,hogy sikerül!!
2010. febr. 6. 09:42
 7/16 A kérdező kommentje:
Hát köszi a segítséget,próba szerencse.Talán végre lesz vmi eredmény.Ezen kívül már mindennel próbálkoztam.Annyira szeretnénk már látni!Meg egyáltalán már túllenni rajta.Már mindenki megszült körülöttem,én meg itt túlórázok...Szorítsatok nekünk:)
2010. febr. 6. 09:50
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Rendben!Szorítunk!Remélem,hogy sikerülni fog!:-)Majd azért írd meg,hogy mi lett!Utolsó voltam!
2010. febr. 6. 09:51
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Én is drukkolok!

A melledet is izgassa a férjed, az is beindíthatja!

2010. febr. 6. 09:58
 10/16 anonim ***** válasza:

Szurkolok én is nagyon!!

Én anno (2 és fél éve) 41 hetes+4 napos voltam, másnap már fektettek volna be mikor előtte való nap bevetettünk már mindent, a szexet is többek között.

Nekem lettek tőle fájásaim, de le is álltak délutánra.

A vizem az nem ment el tőle :( pedig onnanstól nekem már mindkét szülésem hiper gyors lett :))

Végül hajnali2kor indultak meg újra a fájások de hamar meglett.

Mindkettő szülésemnél repeszteni kellett a burkot és repesztés után úgy berendszereződtek a fájások, hogy 1 óra múlva már meglett a baba mindkétszer:)

Én úgy tudom,ezzel a szexxel kapcsolatban, hogy nem szabad gumit húzni és az se árt, ha a nőnek is orgazmusa van :) mert az okozza az összehúzódásokat.

2010. febr. 6. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!