Ma megpróbáljuk szexel előcsalogatni a kisfiunkat. Utána mi történik? Elfolyik a magzatvíz? Ha beindul a szülés, mennyi időn belül? 40+5hetes vagyok!
Ha óvszerrel csináljátok, tuti nem lesz eredmény, mert a spermában levő prosztaglandin hormon az, ami felpuhítja a méhszájat. Kivéve ha "boxoljátok a méhszájat", de gondolom ezt senki sem szeretné... :o)
Nekünk annyit hozott csak, hogy az együttlét után kb. 2,5 órával másfél órán át tartó 5 perces fájásaim lettek, amik aztán leálltak, pedig mi is nagyon reménykedtünk... Igaz, én csak 38 hetes voltam, szóval érdemes megpróbálni, de szerintem csak akkor, ha kívánjátok is. Szerintem akkor tudja beindítani a szex, ha már amúgy is nagyon közel volt ahhoz, hogy elinduljon (de ez nem tudományos, csak magánvélemény :o)
Jó szülést Neked!
Ja, és a magzatvíz ettől nem fog elfolyni, illetve ugyanannyi esély van rá, hogy elfolyik, mint egyébként. (A terhességek 10-20%-a indul így)
Én is drukkolok!
A melledet is izgassa a férjed, az is beindíthatja!
Szurkolok én is nagyon!!
Én anno (2 és fél éve) 41 hetes+4 napos voltam, másnap már fektettek volna be mikor előtte való nap bevetettünk már mindent, a szexet is többek között.
Nekem lettek tőle fájásaim, de le is álltak délutánra.
A vizem az nem ment el tőle :( pedig onnanstól nekem már mindkét szülésem hiper gyors lett :))
Végül hajnali2kor indultak meg újra a fájások de hamar meglett.
Mindkettő szülésemnél repeszteni kellett a burkot és repesztés után úgy berendszereződtek a fájások, hogy 1 óra múlva már meglett a baba mindkétszer:)
Én úgy tudom,ezzel a szexxel kapcsolatban, hogy nem szabad gumit húzni és az se árt, ha a nőnek is orgazmusa van :) mert az okozza az összehúzódásokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!